Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DGY

Kobiety koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość DGY

Witam, Niedawno poznałem w pracy dziewczynę, która urzekła mnie swoją osobą, więc zacząłem się z nią spotykać. Było bardzo miło, chciałem z nią zacząć związek, ona również się we mnie zakochała, jednak ja będąc z nią w 100% szczery przyznałem się, że toleruję gejów i lesbijki, będąc hetero. Ona była jednak bardzo przeciw moim przekonaniom i uznała że nie chce się więcej ze mną spotykać. Często w pracy była na mnie zdenerwowana albo nie chciała się odzywać, więc powiedziałem, że nie będę ingerował w jej wolną wolę i nie będę specjalnie jej zawracał głowy. Tylko widywaliśmy się w pracy. Co mnie zaciekawiło, to to, że kiedy dalej poznawałem kolejnych ludzi, szczególnie koleżanki ( z którymi nie chcę wchodzić w związki) to ona tym bardziej darzyła mnie antypatią. Teraz a raczej dzisiaj zauważyłem, że zaczęła mnie ignorować. Czy ktoś z was miał podobną sytuację lub był na miejscu tej dziewczyny? Chciałbym lepiej zrozumieć jej zachowanie, a nie mogę z nią na ten temat porozmawiać, bo uważa że ''faceci nic nie rozumieją''. Nie chcę też jej zaprzątać głowy, bo chciałbym by dalej poszła w życie, bardzo dobrze jej życzę.

Gość gość
jest zazdrosna

Gość gość
Jest zazdrosna i to znaczy że nadal coś do Ciebie czuje....

Gość gość
Deb.ilka jakaś. Daj sobie z nią spokój. Histeryczka

Gość gość
Olej i tyle.