Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z mam wstaje o 5 rano

Polecane posty

Gość gość

czy są tu takie mamy ? Czy jestem jedyna ? Pytam bo jestem już wykończona takim wstawaniem

Gość gość
Ja wstawalam do pracy teraz jestem na urlopie macierzyńskim i wstaje co 2 godziny do dziecka

Gość gość
moja przez pol roku chodzila spac o 23,a wstawala o 3,4rano. to dopiero byl hardcore

Gość gość
No ale rozumiem, że później chodziła spać dalej budziła się tylko na jedzenie

Gość gość
O 23 to bardzo późno

Gość gość
moj 6 tyg syn chodzi spac o 19, pozniej wstaje roznie w nocy ale nad ranem o 5-6 jest jedzenie codziennie.. takze ja wstaje :/

Gość gość
no wlasnie nie. wstawala o 3 i juz nie spala. kolo 10 drzemka 30min i pozniej ok 17 kolejna 30min. z dnia na dzien sie przestawila. teraz juz na szczescie wrocilo do normy(20-8) ale to bylo cos okropnego. na domiar zlego budzila sie w tym czasie kilka razy

Gość gość
Codziennie wstaje o 5 bo na 7 do pracy. Właśnie pije pyszna poranna kawę i delektuje się cisza bo maz i córka jeszcze śpią. Kwestia przyzwyczajenia. Zawsze byłem rannym ptaszkiem. Za to kończę prace o 15 i mam jeszcze pół dnia. W weekend tez wstaje rano bo na 6:30 chodzę na basen (w sobotę i niedzielę). Wstaje tak od lat i nie mam już z tym problemu. Kładę się o 22:30-23.

Gość gość
Co to jakaś katorga?ja wstaję tak codziennie i nie narzekam. mam na 7 do rpacy, mogłabym pospać do 6 ale nie chcę potem w biegu dzieci bbudzić ubierać pić kawy, musze mieć chwilę dla siebie z rana :) Czasami wstaję już o 4, żeby ta chwila była dłuższa :)

Gość gość
ja wstaje 4-5 ,i teraz pije kawę o 7 wychodzę z domu ,dzisiaj wyjątkowo bo normalnie wychodzę 6:30 .

Gość gość
Ja mam na 7 i wstaje o 5 , właśnie miałam wychodzić do pracy i szef napisał że dzisiaj wolne. Cholera a ja już ubrana po śniadaniu :/

Gość gość
tez wstaje o 5 czasami nawet przed. Tez na 7 do pracy. Ale ja lubię wstawać wcześnie, bez pospiechu i nerwów. Już tak mam od zawsze, ze wstawałam najwcześniej i nigdy nie umiałam spać np. do 11-12 jak to miały w zwyczaju np. moje koleżanki czy siostra.

Gość gość
"gość dziś Ja mam na 7 i wstaje o 5 , właśnie miałam wychodzić do pracy i szef napisał że dzisiaj wolne. Cholera a ja już ubrana po śniadaniu :/" To gdzie Ty pracujesz ze tak Ci mówią w ostatniej chwili ze masz wolne. To musi być męczące, że jesteś ubrana, wyszykowana i raptem masz tel ze wolne.

Gość gość
współczuję ||Ci wstawan ia, ale tak wstaje wiele, wiele kobiet, które pracują! Żadna rewelacja ta godzina. Wiem co masz na mysli, że jestes w domu i dziecko nie daje pospać. Kochana to są uroki macierzyństwa!!! Pozdrawiam