Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonick81

Czy jestem socjopatą?

Polecane posty

Nie posiadam podstawowych emocji będąc na pogrzebie babci nie płakałem nie wykazywałem smutku bo go nawet nie odczuwałem nigdy nie ufam ludzią ale nie trzymam sie od nich z daleka gdy rozmawiam z nauczycielami bądź pedagog kłamie nawet bez powodu sprawia mi to przyjemność manipulowanie ludźmi również na miłość patrze materialnie czyli wyłącznie seks gdy ktoś mi mówi o utracie osoby którą znałem bądź kojarze nie odczuwam współczucia jest mi to obojętne co utrzymywanie kontaktów posiadam że tak powiem dwie maski druga jest wykreowana jedynie do szkoły towarzyski dowcipny bardzo dobry uczeń lecz moja prawdziwa maska to osoba odosobniona nie potrzebuje emocji towarzystwa czy też miłości kiedyś posiadałem emocje odczuwalem smutek z odrzucenia przez moją wybranke serca lecz teraz to olałem i nawet ją zignorowałem chyba że potrzebuje lekcji czy musze zanieść jej jakieś kartki gdy zauroczyłem sie w jej siostrze na początku zachwyt szczęście a skończyło sie na tym że jej o tym powiedziałem nawet przy jej siostrze powiedzialem że kiedyś byłem w ich zakochany a miałem wywalone na ich opinie choć manipulacja i kłamstwa sprawiają mi przyjemność to mogę bez nich życ choć muszę zaznaczyć że lubie używać przemocy i daje jej upust bijąc sie czasami w szatni proszę o odpowiedź nie wiem czy cierpie na socjopatię trochę mnie to ciekawi.

Gość gość
według mnie nie jesteś,ktoś Cie zranił i się zablokowałeś ,ja jestem chodzącą wrażliwością a na pogrzebach dalszych osób nie płaczę,ciocie babcie,nie potrzebuję znajomych ale mogę pogadać byle nie za długo:-) miłość to najciekawszy temat i jeszcze przed Tobą,potrafię manipulować ale robię to tylko gdy mam doczynienia z głupcem który szkodzi a ja mam korzystniejszą metodę czy pomysł ale ogólnie unikam takich sytuacji ,nie lubię kłamać ale lubię nie mówić prawdy czyt.nic nie mówić gdy nie chcę :-)

Gość gość
a to z tą przemocą to nie umiem ocenić albo jesteś wredny w środku i wyrośniesz na menela i agresorka w co watpie ,albo masz za dużo energii i jak ją np. spożytkujesz w sporcie? to odniesiesz korzyści