Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo samotna...

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Może to co napiszę uznacie za głupie, ale czuje się rak bardzo samotna, ze już przestaję sobie z tym radzić. Najgorzej jest rano i w weekendy, rano bo po prostu budzę się i nic się nie zmienia, bo okazuje się, że e to nie był sen, w weekendy, bo nam więcej czasu, po prostu płacze lub siedze i nie potrafię ogarnąć wokół siebie. Mimo to, chciałabym sobie pomóc, nie wiem jak to zrobić, to jest już jak rozpacz. Mieszkam sama, nie umiem wychodzić ot tak po prostu do ludzi. Znajomości internetowe po prostu sprawiły mi ból. Czy jest szansa ba lepsze jutro?

Gość gość
Wszystko w twoich rekach.Nie szukaj szczescia w Internecie tylko w rzeczywistości.Powodzenia.

Gość gość
Niestety nie wiem jak ci pomoc.. jesli nie zmienisz swojego myslenia i nie zaczniesz wychodzic do ludzi to nic sie nie zmieni :(

Gość gość
jest,skąd jesteś?

Gość gość
No właśnie, wychodzić do ludzi, nie chcę być ciężarem dla nich, nie chcę się narzucać.

Gość gość
Jestem z dużego miasta...nie wiem, czy jest po co mówić skąd

Gość gość
masz problemy ja uwielbiam zaszyć się samotnie i robić co chcę to moja ulubiona zabawa i złoszczę się jak ktoś mi przerywa

Gość gość
jeśli nie będziesz wychodzić nic się w twoim życiu nie zmieni. Musisz sobie wyznaczać nawet niepotrzebne wyjścia , wszystko po to aby widzieć i spotykać ludzi. Nawt niepotrzebnie ale odwiedzać urzędy lub sklepy. Wychodzenie z domu podstawą aby nie czuć się samotnym.

Gość gość
Tez jestem samotny :(

Gość gość
Gdyby nie praca, to chyba bym zwariowala. Ale te poranki, jak dzisiaj, coś strasznego. Niby nic, a ja już nie chcę tak dalej. Nie chce budzić się rano z takim sciskiem w żołądku

Gość gość
Z centralnej Polski. A Ty?

Gość gość
ja też z centralnej a poranek jest piękny