Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kocham mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

W moim sercu jest ktoś inny jednak nie mogę być z nim

Gość Krusowa
Zerwij zaręczyny...

Gość gość
Zniszczysz sobie i narzeczonemu życie. Moja siostra była z narzeczonym 5 lat i przed ślubem go nie kochała juz dawno a mimo to wyszła za niego. Teraz mają dziecko on chyba wie, że kochała kogoś innego bo traktuje ją jakby nic nie znaczyla. Ona jest bardzo nieszczęśliwa. Tylko raz mi się zwierzyla ze jej źle i tylko dziecko sprawia że chce żyć.

Gość gość
ale ty wredna su.ka jestes! nie kochasz narzeczonego tylko innego ale nie mozesz z nim byc to bedzie nadal z narzeczonym bo co lepszy on niz nic nie? Otoz wiedz ze narzeczony zmadrzeje a TY zostaniesz sama!

Gość gość
Zniszczysz sobie i narzeczonemu życie. Moja siostra była z narzeczonym 5 lat i przed ślubem go nie kochała juz dawno a mimo to wyszła za niego. Teraz mają dziecko on chyba wie, że kochała kogoś innego bo traktuje ją jakby nic nie znaczyla. Ona jest bardzo nieszczęśliwa. Tylko raz mi się zwierzyla ze jej źle i tylko dziecko sprawia że chce żyć.

Gość gość
Czemu z nim jesteś? To nieuczciwe. A gdyby twój narzeczony kochał inną, jakbyś się czuła? Jak towar zastępczy.

jak nie mozesz byc z tamtym to nie niszcz zycia swojemu narzeczonemu. przestan go oszukiwac