Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w nieruchomościach

Polecane posty

Gość gość

Pracuje ktoś z Was.? JAKIE SĄ ZAROBKI? Piszcie w ilu-tysięcznym miescie pracujecie.

Gość gośćAdrian
a Ty kotku chcesz pracować w nieruchomościach? wczoraj był Dzień Kobiet więc przesyłam Ci całusy w pipke:)

Gość gość
skończył się złoty okres na nieruchomościach , teraz jest bryndza, PO zniosło kredyty rodzina na swoim, ciężkie warunki kredytów

Gość gość
Cholera, no właśnie :-/ Tylko że ja chciałabym pracować w tej branży. Pytanie tylko ile zarobię (to jest umowa zlecenie) niby w ofercie jest napisane, że jest gwarantowane uposażenie podstawowe (ciekawe ile?) i pewnie będzie prowizja od sprzedaży, ale to będzie sprzedaż w ok. 35tys. mieszkańców.

Gość gość
up

Gość gość
a w jakim mieście kotku chcesz pracować w nieruchomościach?:)

Gość gość
spadaj obwiesiu

Gość gość
nie jestem obwiesiem, chcę Ci kotku pomóc:)

Gość gość
Dzwoniłam do biura z zapytaniem o podstawową pensję, otóż wynosi ona 1000zł, pod warunkiem wprowadzenia w ciągu miesiąca 10 ofert do bazy. Potem już dolicza się prowizję od sprzedaży. Z tym pozyskiwaniem wiem że nie bywa łatwo :/ Mieliście z tym problemy, na jakiej zasadzie działaliście (pomijając że klient sam zgłaszał się do biura z chęcią sprzedaży mieszkania). Najczęsciej dzwonienie po ofertach "z słupa", gazet nie działają, tzn., w takim sensie, że już inni pośrednicy dawno nas wyprzedzili. Podobno początki są bardzo ciężkie. Piszcie o swoich doświadczeniach!

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
podnoszę

Gość gość
up

Gość gość
up up faceci nie myją pup

Gość gość
szkoda na to czasu, ja sie tym zajmowałam i kiedys zarabiałam ale teraz to się skończyło ze wzg na warunki gospodarcze w kraju, europie i świata w ogóle niemożliwy jest systematyczny dochód co miesiąc, narobisz sie jak dziki wół, użerać się z ludźmi i gófno zarobisz teraz każdego przyjmują do takiej pracy, każdy kto się zgodzi, to już swiadczy że na prawde nikt nie chce w tym robić to juz lepiej zatrudni się na etat w jakimś kauflandzie czy lidlu , pracujesz ale pensje masz pewną i dochód na rachunki , masz ubezpieczenie i nikt cie nie oszuka na nieruchomości na prawde szkoda nerwów , twojego czasu