Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamika436

Piękne bransoletki

Polecane posty

Jeśli szukacie bransoletek to zapraszam na profil www.facebook.com/BransoletkiMila. Znajdziecie tam wspaniałą kolekcję biżuterii wykonanej ręcznie. Są to przede wszystkim bransoletki z zawieszkami ale i nie tylko. Jeśli macie jakiś pomysł, na swoją wymarzoną bransoletkę opiszcie mi ją a ja chętnie to wykonam i pokażę jak wyszło.

Gość gośćula
b.fajne chociaż nie mój styl ,gratuluje pomysłu i odwagi,tylko czy to troszke nie za drogo ? 59 zł ?

:) bo to zależy z jakich produktów jest wykonana dana bransoletka, te, prezentowane ostatnio są akurat z bardzo drogich kamieni szlachetnych (Labradoryt i Kamień księżycowy - jeszcze piękniej się prezentują na żywo). Do tego zawierają zawieszki wykonane z prawdziwego srebra. Można zamiennie zażyczyć sobie taką bransoletkę z tzw. marmurka, bądź innego tańszego "materiału" + zawieszka metalowa, wówczas koszt wyniesie ok 20 zł ;)

Gość Moninka809
Ja mam bransoletkę z kamieniem ksiezycowaym i za swoja zaplacilam 78 zł bez zawieszki, jedynie z ozdobną przekladką wiec 59 zł to bym powiedziała ze to jest bardzo tanio

Gość gośćkrysia
Niektóre są na prawdę bardzo fajne. A wykonujecie może bransoletki w stylu pandory? Chodzi mi o takie modułowe, a jeśli tak czy istnieje możliwość skomponowania takiej?

Bardzo dziękuję za miłe słowa. Tymczasem chciałam Wam zaprezentować moje nowe dzieło w związku z zapytaniami o bransoletki w stylu Pandora. Zapraszam na mój profil na FB Bransoletki Mila Zapraszam i pozdrawiam :)

Gość gośćkrysia
Oo...śliczna ta pandora, widziałam u Pani na Allegro i 49 zł to bardzo dobra cena. Fajnie jakby były też inne kolory, ja lubie niebieski szafirowy

Myślę, że może uda mi się wykonać w innych kolorach. Zapraszam do polubienia mojego profilu na FB (Bransoletki Mila). Tam publikuję najnowsze bransoletki. Myślę, że jakoś w przyszłym tygodniu stworze nowe pandorki w innych kolorach :) zapraszam też do moich aukcji na Allegro. Moja nazwa użytkownika jest taka sama jak tu na kafeterii: kamika436

Gość mariolka 2434
Fajne bransoletki i wisiorki znalazłam na www.facebook.com/stylebyana Warto zobaczyc.

Gość gość
Niedrogie bransoletki widziałam ostatnio na stronie www.lejdi-sklep.pl

Mi się bardzo spodobały bransoletki od maszynerii. Są śliczne i oryginalne.

Gość Pieknacodziennie
Taniej można nabyć biżuterię celebrytki 316 L (stał szlachetna pozłacana 24 karatowym złotem) Nie uczula i nie zachodzi ;) Butik SZAFIARKA Siemianowice Śląskie; ) prowadzą też sprzedaż wysyłkową. Super ceny według mnie... www.facebook.com/szafiarka.siemianowice

Jak najbardziej wypada kupić sam wisiorek lub talizman, zawieszkę do bransoletki itp. Ja, swojej przyjaciółce kupowałam poprzez serwis CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ Jest to porównywarka cenowa. Wszystko w jednym miejscu. Wystarczy znaleźć wymarzoną rzecz a porównywarka wskaże Ci tę rzecz najtaniej.