Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porwali mnie obcy i robili na mnie eksperymenty

Polecane posty

Gość gość

Nikt mi nie wierzy... Obcy szykują inwazje i porywają nas żeby poznać nasz organizm i stworzyć odpowiednią broń przeciw nam. Zostało niewiele czasu, kiedy robili na mnie eskperymenty usłyszałem co nieco informacji, mówili coś o niejakim "Tusku" i że jest "jednym z nich"... BOŻE CO ROBIĆ? Pisałem na gg do agentki Sculy, ale nawet ona mi nie wierzy :( HELP

Gość gość
Napisz o tym w wątku "Czy doswiadczyliscie kiedykolwiek czegos strasznego i niewytlumaczalnego" na kafe.

Gość gość
Najgorsze były testy na narządach płciowych :( boshe co oni mi tam z pitokiem i jądrami wyrabiali to aż do teraz mam ciarki. Mieli wielkie łby i duże ślepia, mówili po polski z lekkim hiszpańskim akcentem, ich statek kosmiczny miał może ze 3000000 metrów szcześciennych powierzchni, nie było łazienki, kazali robić pod siebie :( NIENAWIDZĘ OBCYCH, oni mają tu wszędzie podsłuchy, może nawet ja mam czipa i widza co robie, dorwą mnie za to co piszę, bo nie udało się im efektywnie usunać mojej pamięci... KURWA, a mówiliw szkole, ucz się to nie będziesz kamieni nosił :( a teraz kosmici... co za los okrutny

Gość gość
Kochasz mnie? Jestem bi, bo to nowoczesne, więc nie wazna jest twoja płeć. Posuwałbym cię az by się kurzyło hi hi. AAAA TO NIE JA PISAŁEM, KOSMICI KONTROLUJĄ MÓJ MIND, Boziu, zdrować mario, pomocy.... WARIUJE,,,,, i znowu płacz i znowu kazirodcze stosunki z KRZESZŁEM, ja jestem krzesłem, kuchennym!!!! MMMMMMMMMMMMMMOŻE jest jeszcze ratunek? Myślę więc jestem, a więc KARUZELA się kręci w wannie, a ja jestem kołem u wozu? Precze od moich łap... idę siku. Pi - po

Gość to ja dowodca obcych
Rozkazuje ci robic pod siebie i szczac w majty. Od tej pory twoj klop bedzie obiektem muzealnym a jedynym miejscem w ktore bedziesz wydalal odchody beda twoje majtosze i spodnie. Twoj pitok ma wszczepionego czipa wiec odradzam walenie konia bo kazda erekcja wprowadza zaklocenia w odbiorze sygnalow z ziemi a to grozi powaznymi nadwyrezeniami systemu.