Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile przybralyscie w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Jw. I w którym miesiącu najwięcej?

Gość gość
W ciągu całej ciąży 7kg i nie mam żadnego rozstepu. Moja bratowa przytyla 20 kg i jak patrze na jej brzuch to mnie cofa. Im mniej przytyjesz tym wieksza szansa ze brzuch wroci do stanu sprzed ciąży. Jedyne rozstępy mam na piersiach ale zrobilam operacje plastyczna i jest z******ty

Gość gość
Ja jestem w 21 tyg i na razie nic nie przytyłam. A nawet na początku trochę schudłam, więc zastanawiam się ile mogę przytyć.

Gość gość
Przez pierwsze trzy miesiące chudlam bo co zjadlam to zwrocilam. Nabralam te 7 kg od czwartego miesiąca

Gość gość
27 kilo, zostalo mi okolo 9 kg po ciazy, wcale sie nie objdalam ale bralam dlugo hormony na podtrzymanie

Gość gość
Moja bratowa jadla bardzo dużo wstawala nawet w nocy bo cały czas byla glodna. Ten nawyk zostal jej do dzis i wygląda ... niezbyt ciekawie. Zazdrosci mi figury ale nic nie robi aby schudnąć. Ja cztery razy w tygodniu cwicze i nie jem duzo. Namawialam ja na silownie, zdrową żywność ale jej się nie chce

Gość gość
A ja przybrałam 25 kg Bardzo mnie to zaskocZylo bo na początku schudłam , do 5 msc waga stała w miejscu a pozniej przywaliło mi aż tyle I nie nie obżerałam sie, od 10 lat jestem wegetarianka,do 8 msc chodziłam na basen A pisze to po to żebyście wiedziały ze nie mamy na to większego wpływu ;/ Na szczęście 3 dni po porodzie (cesarka) miałam 14 kg mniej(córka ważyła 4300) A teraz 4 msc po zostało mi 3- 4 kg u nie mam żadnego rozstepu ;D Sama niewiem jakim cudem !(oczywiście od ok msc ćwiczę brzuszek zeby sie ładnie wchłaniał)

Gość gość
Czyli nie ma recepty na to. Ja staram się dużo nie jeść. Moja przyjaciółka i siostry w ciazy tyły po 20 kg.

Gość gość
30 kg