Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popłakałam się... aborcja to chyba jednak mniejsze zło

Polecane posty

Gość gość

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zosia-trafila-do-szpitala-Lezala-glodna-brudna-nieprzewijana,wid,17324997,wiadomosc.html?ticaid=11479c&_ticrsn=3 Niechciane, niekochane... od urodzenia skazane na samotność i poniżenie. Lepiej dla takiego dziecka, żeby je matka wcześnie usunęła niż skazywała na taki marny żywot :(

Gość gość
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zosia-trafila-do-szpitala-Lezala-glodna-brudna-nieprzewijana,wid,17324997,wiadomosc.html?ticaid=11479c&_ticrsn=3

Gość gość
Takie piz/dy powinny kosze oprozniac, a nie z ludźmi pracować!

Gość gość
Oboze, mam dziecko w tym wieku i gdy sobie wyobraze je brudne i glodne... a jeszcze gorsze rzeczy moga die dziac takim maluchom. To jest straszne. Kiedys tu byla taka dsiewcsyna, ktora opissla na blogu swoja historie, masakra.

Gość gość
Mała niestety nie będzie chyba prawidłowo funkcjonować już.. Były badania na ten temat, właśnie na dzieciach "szpitalnych" - te pozostawione same sobie nawet FIZYCZNIE rozwijają się gorzej (są mniejsze, słabsze). Nie pamiętam jak ta jednostka się nazywa

Gość gość
wcale mnie to nie dziwi, jak widziałam matki po cc nie mogły się ruszyć a położne nawet nie przyszły żeby dziecko pomóc przystawić, położyć obok matki, dzieci się darły, matki nie mogły się ruszyć - płakały i prosiły o pomoc nas - matki po sn.... położne i pielęgniarki są bezlitosne, chamskie, niekulturalne... ani jedna nie była miła a spotkałam wiele.

Gość gość
Ja nie wiem jak można być pielęgniarką z taka znieczulicą, wywalić na zbity pysk z dyscyplinarka powinni. Ja rozumiem, praca trudna, ale kto im kazał, jest tysiące zawodów, do supermarketu mogą sobie iść pracować.

Gość gość
Tez uwazam ze takie mendy powinny być wyrzucane z pracy dyscyplinarnie, pielęgniarka to przecież zawod opierający sie na opiece nad chorym,a te ksiezne pieprzone swiete krowy myślą ze są tam tylko od parady,najlepiej tylko by strajkowaly żądając wiecej i wiecej.