Gość gość Napisano Marzec 9, 2015 Bede bardzo wdzieczna za polecenie sprawdzonych gabinetow w Krakowie (chodzi oczywiscie o zalozenie implantow). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2015 Studiuję w Krakowie, ale jednak po implanty pojechałam do rodzinnego Wrocławia do Unident Union i nie żałuję ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maggie705 Napisano Sierpień 21, 2015 Słyszałam dużo o Ortodoncji w Krakowie : http://ortodontica.pl . Wydaje mi się, że z tego co czytałam na ich stronie są dobrzy. Mają sporą ofertę, a do tego młoda i dobrze wykfalifikowana kadra pracowników. Rozwiązują każdy problem związany z uzębienie i jego wyglądem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matuszakkk Napisano Luty 27, 2019 Ja miałem wstawiany implant w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń i szczerze polecam. Super podejście do pacjenta tam mają, z dużym szacunkiem się odnosza, a implant wszczepiony - bez żadnych powikłań itd Wszystko jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vbbbba Napisano Marzec 30, 2019 Zgadzam się w 100%. W Krakowie jak wstawiać implant to tylko u Cichonia, lepszych specjalistów się nie znajdzie w naszym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adrian Napisano Kwiecień 29, 2019 Dnia 27.02.2019 o 17:58, Gość Matuszakkk napisał: Ja miałem wstawiany implant w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń i szczerze polecam. Super podejście do pacjenta tam mają, z dużym szacunkiem się odnosza, a implant wszczepiony - bez żadnych powikłań itd Wszystko jest super. Cichoń najlepszy, w Krakowie nie ma lepszego specjalisty od implantów zębowych, ogólni centrum ma poziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zonaAdama Napisano Maj 31, 2019 Zgadzam się z przedmówcami. U nas w Krakowie Cichoń jest najlepszy. Maż miał dwa implanty u nich robione i wszystko jest wzorcowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werka Napisano Czerwiec 9, 2019 Ja dużo pozytywnych opinii słyszałam o Lux Med. Podobno implanty też mają w swojej ofercie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Lipiec 12, 2020 Ja również mogę polecić Ci gabinety Lux Med. Mają tam świetnych specjalistów i szeroką ofertę usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tereniaw 0 Napisano Styczeń 6, 2022 Mnie implanty wykonali w Krakowskiej klinice Luxdentica. Nowoczesna klinika, na prawde piekna robota, mam ząbki jak gwiazda filmowa. w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach