Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnac dietkaa

Polecane posty

Gość gość

Heja :) zaczynam ćwiczyć i chce zmienić dietę. Jakbyscie mi pomogli co mam nie jeść a co jeść bo takie diety dukana czy jakieś tam to do polowy zywnosci nie mam dostępu. Takie najprostsze rzeczy co mam nie jeść a co jeść. Dzięki :) aaa i nie potrzebuje zbędnych komentarzy ;)

Gość gość
program odchudzania www.limvena.pl tam masz wszystko co i jak wytłumaczone:)

Gość gość
Chude mięso, ryby, jajka, sery, jogurty naturalne, warzywa, owoce, płatki zbożowe (naturalne), kasze, razowe i pełnoziarniste pieczywo, soczewice, cieciorkę Nie jeść, albo maksymalnie ograniczyć; słodyczy, chipsów, gotowych przetworzonych produktów kostki rosołowe, płatki śniadaniowe, sosy w słoikach i torebkach itp.), białego pieczywa, na słodzone napoje gazowane, czy nie nawet nie patrz. Zamień; smalec i margaryny na olej i oliwę, słodzone napoje na wodę i herbatę, jogurty i serki smakowe na naturalne (można dodać miód, owoce), ciastka i cukierki na owoce świeże i suszone, Smażenie zastąp dotowaniem i duszeniem. Tyle mi przyszło do glowy na chwilę obecna. A te wszystkie diety, o których piszesz, są nieskuteczne i szkodzą zdrowiu. Są głodówkami, nawet jak schudniesz, to zaraz przytyjesz z nawiązką.

Gość gość
i nie daj się naciągnąć na żadne tabletki i koktajle

Gość gość
A teraz z tych produktów wyciągnij 2 g białka na kilogram ciała bo tyle jest potrzebne na redukcji i tak żeby makro się zgadzało powodzenia oczywiście można trzymać mało białka ale dupa i cycki jak patelnia który facet na ciebie spojrzy?

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :)

Gość gość
sprawdźcie również wyniki głosowania internautów na najlepsze tabletki na odchudzanie, wyniki dostępne na stronie http://rtno.pl

Gość gość
No nie mam zamiaru wyglądać jak patelnia :)

Gość Eerbelka
No właśnie z tymi wymyślinymi dietami tak jest, że nie można nawet dostac w sklepie połowy produktów... :D. Ja jestem zwolenniczką prostych i tanich rozwiązań. dlatego zdecydowałam sie na dietę herbalife. polega na tym, że zastępujesz jeden lub dwa posiłki dzienne ziołowymi koktajlami. mają dobre działanie na spalanie tłuszczu i posiadają niezbędne składniki. tutaj poczytasz więcej: www.sklepdiety.pl może do Ciebie też trafi ten sposób :)

Gość gość
Jedna porcja limvena koktajl odżywczy na bazie białka serwatkowego to tylko 200 kcal a w jednej porcji jest 40% dziennego zapotrzebowania na białko więc pupcia i meloniki nie spadną i po redukcji nie będzie hej jestem Tereska z przodu deska i z tyłu deska :)

Gość gość
Jak nie jesteś znawczynią dietetyki i makrosów a chcesz przejść przez odchudzanie profesionalnie to kup sobie limvena tam makrosy są w idealnych proporcjach na stronie jest cały program odchudzania w 4 etapach poczytaj sobie to wszystko z mojej strony.

Gość gość
zmasowany atak reklam

Gość gość
No właśnie czytam to i widzę.

Gość gość
wszystkie reklamy to g****o tylko limvena merytorycznie się broni tego produktu nie da się skrytykować.

Gość gość
Mogę np jeść jogurt naturalny i wsypac sobie tam musli?

Gość Eerbelka
no pewnie :). ja lubię robić sobie domowy jogurt z bakaliami albo musli

Gość gość
Ja też zaczynam odchudzanie, ale podchodzę do tego bardzo serio i dlatego zaczęłam stosować równocześnie kilka elementów - lekką dietę, dużo się ruszam, a do tego chodzę na świetne zabiegi do Kiniki Miracki. Zabieg się nazywa Accent UltraV i świetnie modeluje sylwetkę. Już widzę efekty moich działań!

no albo tez mozesz wejsc sobie na strone www.actislim.pl i tam poczytac....tez jest swietny i tez wszystko jest napisane:)

Gość gość
Gratuluję ! Też jestem na diecie :P Biore dodatkowo suplement diety http://nplink.net/btkjP7vM ... zwiększ efekty ;) Warto spróbować ;)