Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mojego faceta mnie nie akceptuje.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim facetem około 1,5 roku, znamy się 6 lat. Na początku było wszystko pięknie. Jego rodzina od zawsze była trochę dziwna, wiecznie niezadowolna.. Ale na początku jakoś miałam wrażenie, że trochę mnie lubią, teraz już nie. Sytuacja zmieniła się odkąd nie mam pracy. Po śmierci taty staram się pomóc mamie i szukam takiej pracy, gdzie mogę zarobić dla siebie i trochę ją odciążyć. Igor nie raz już mówił, że rodzice mówią mu, żeby zostawił dotychczasowe życie i żebyśmy wrócili do domu ( od kilki miesięcy mieszkamy razem w innym mieście ). Dodatkowo widziałam jego rozmowy z siostrą i jej chłopakiem, żeby sobie mnie odpuścił, bo chyba uważają, że mi odpowiada taka sytuacja i że 'za mało' robię żeby znaleźć pracę, z tym że oni nie wiedzą że chcę pomóc mamie. Kocham go i zależy mi na nim, ale jest mi przykro w tej sytuacji, tym bardziej, jak widzę że mój chłopak jakoś niespecjalnie jest za mną...

Gość gość
Skoro on nie jest za tobą to masz gotową odpowiedz.

Gość gość
idz do jakiejkolwiek pracy i wtedy szukaj tej lepszej lepsze to, niz siedzenie na jego garnuszku biedny chlopak, musi cie utrzymywac i wysluchiwac niecheci do ciebie ze strony swojej rodziny

Gość gość
I ci nie zaakceptuje.Zerwij,bo wkopiesz siebie,jego oraz wasze dzieci w niezłe g****o.Pewnych różnic,w czymś co można nazwać chemią się nie przeskoczy,

Gość gość
nie siedzę na jego garnuszku, bo mam jakieś swoje oszczędności i tak samo dokładam się do wszystkiego

Gość gość
między ludzmi musi być na tyle chemii,że nawet jak rodzina ma pretensje to partner mówi odwalcie się,jak on ciebie nie broni,żeby dali ci spokój to znaczy,że to kompletnie nie to