Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ona z kafe

boję się iść z nim na wesele

Polecane posty

Gość gość ona z kafe

Od 4 miesięcy spotykam się z pewnym facetem, cos iskrzy między nami i bardzo mi na nim zależy, z tego co widzę jemu również. Ale mam pewne obawy... zaprosił mnie na wesele swoich znajomych jako osobę towarzyszącą i już zaczynam się stresować bo on uwielbia tańczyć a ja boję się, że nie dopasujemy się w tej kwestii, że nie będę umiała z nim tańczyć. Wesele za tydzień.

Gość gość
wesele za tydzień? w wielkim poście? :D

Gość gość ona z kafe
tydzień po świętach, nie dopisałam jak należy :)

Gość gość
to nie idź, niech idzie z jakąś fajniejszą laską, która lubi się bawić

Gość gość ona z kafe
chcę z nim iść ale boję się, że będę źle tańczyła i przez to zniechęci się do mnie. Sama tańczę dobrze i lubię to ale w parze mam problem, nie potrafię wyczuć jak chce mnie prowadzić partner. Kilka razy zdarzył mi się taki partner, z którym tańczyłam dobrze ale w większości przypadków była porażka. Jego ex dobrze tańczyła. Boję się, że to nas poróżni.

Gość gość ona z kafe
I lubię się bawić, mam tylko problem z tańcem towarzyskim

Gość gość
Myślałam, że się martwisz seksem, albo tym ze za bardzo zaglądasz do kieliszka i się nawalisz na tym weselu, a ty się martwisz tańcem? Przecież jak facet umie minimalnie tańczyć i trzymać twoją rękę, to nic więcej do tego nie potrzeba. I w ogóle za problem powiedzieć mu, że słabo tańczysz i oczekujesz, że będzie twoim przewodnikiem?

Gość gość
dodaj że masz 15 lat

Gość gość
Tańczyć na weselu wcale nie trzeba "dobrze" ani też odprawiać tańców towarzyskich w pełnym znaczeniu z zasadami tych tańców. Wystarczy uśmiech, gibanie się, jakiś obrocik, nic szczególnego. A facet jak umie tańczyć to na pewno jest uniwersalny, tzn. umie z każdą :P

Gość gość ona z kafe
Wstydzę mu się przyznać, żeby nie stracić w jego oczach. On twierdzi, że dobrze tańczy. Może Waszym zdaniem to jest błahy problem ale naprawdę nie chciałabym go zawieść. Mamy 27 lat

Gość gość
Czy jestes z tych, co piętrzą nieistniejące problemy????? Puście sobie w domu muzyczkę i potańczcie. Powiedz mu, ze potrzebujesz malego treningu przed weselem. I wyluzuj, jak będziesz spięta to i Fred Astaire cię nie poprowadzi, bo się nie dasz...

Gość gość ona z kafe
staram się być opanowana ale on ciągle nawija o tym tańczeniu i to mnie stresuje.

Gość gość
Większość moich kolegów twierdzi, że dobrze tańczą, a tańczą po prostu normalnie ;)

Gość gość ona z kafe
a myślicie, że jak okaże się, że tańczenie kiepsko nam wychodzi to może się do mnie zniechęcić...?

Gość gość
Przecież to fajny koleś (no raczej skoro się z nim zadajesz), więc opowiedz mu, że ciebie to stresuje itd a nie jak ktoś tu napisał piętrzysz problemy.

Gość gość ona z kafe
Nie chcę mu o tym mówić

Gość gość
Ech, jeśli wam nie wyjdzie to raczej nie z powodu słabych umiejętności tanecznych, tylko dlatego, że jesteś takim nieszczerym trzęsiportkiem.

Gość gość ona z kafe
Ale co to zmieni jeśli mu powiem o tym?

Gość gość
Nie słyszałaś, że rozmowa oczyszcza? :D

Gość gość ona z kafe
dlatego zwierzyłam się kolezankom i tutaj :) nie chcę go do siebie zniechęcić.

Gość gość
Ja tam jeszcze nigdy nie widziałam dziewczyny, która by słabo tańczyła, każda tańczy normalnie albo dobrze, wątpię abyś była wyjątkiem. Nie widziałam też dziewczyny, której źle się tańczy z kolesiem, który ma taneczne doświadczenie. W takiej sytuacji partner dopasowuje się do umiejętnośc***artnerki, a czasem też czegoś nauczy i przy okazji jest śmiesznie i zabawnie. A tak w ogóle to pijesz? Alkohol powinien rozwiać wątpliwości :D

Gość gość ona z kafe
wypić lubię i nie potrzebuję duzo, żeby było mi wesoło, to chyba jedyne pocieszenie ;)

Gość gość
A to jak tak to masz wszystko czego potrzeba, najważniejszy jest dobry humor :P

Gość gość ona z kafe
dzięki, trochę się uspokoiłam :D