Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_21

3 dni i nadal cisza

Polecane posty

Gość anna_21

W grudniu odstawiłam tabletki anty.kocham się z mężem sporadycznie.parę razy na miesiąc z prezerwatywą i ze stosunkiem przerywany.w zeszłym miesiącu okres mnie zaskoczył.przyszedł wcześniej o 3 dni.zazwyczaj cykle mam 28 dniowe. Teraz spóźnia mi się 3 dzień licząc mój stały rytm cykli,a 6 dni według ostatniej miesiaczki i nadal cisza..żadnych zbliżających się oznak. Test robiłam dwa dni temu i przynajmniej mam pewność że w styczniu nie zaszłam w ciążę. Nie wiem ile jeszcze odczekac by go powtórzyć? Mam już dwoje wspaniałych dzieci i póki co nie planujemy następnych.może za kilka lat.ale juz nie wiem co myśleć.Od dwóch dni boli mnie ppodbrzusze i ledzwia jak podczas @.piersi mi się nie powiększyły jak zawsze przed @. Czekam na nią bo wykupiła receptę na tabletki i nie mogę wziąć bo się spóźnia.Może to akt desperacji ze pisze na forum ale mam mętlik w głowie

Gość gość
Okres jeszcze CI się reguluje i mogą być duże wahania. Ja po odstawieniu miałam 35/26/28/30. czekaj spokojnie.

hehe staram sie :) kupilam tes.powtorze jutro.jezeli bedzie negatywny to bd spokojniejsza :)

tyle sie naczytalam w necie ze glowa mala. obecnie temp mojego ciala to 37,2 ,dobrze sie czuje i chora nie jestem