Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z gejem w jednym pokoju jak uważacie

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentką, mam 21 lat, miałam troche problemów mieszkaniowych aż w końcu kumpel mi zaproponował, zebym zamieszkała u niego w pokoju do końca tego semestru. Pokój jest właściwie taki jak w akademiku tylko prywatnie. Finansowo bardzo dla mnie korzystne bo zapłacę grosze, towarzystwo tez fajne, ale jak powiedziałam o tym koleżance, rodzicom to dziwnie zareagowali. Uważacie, że to coś złego? Dodam, że kolega NA PEWNO jest homoseksualny, co do tego nie ma wątpliwości. Mogłybyście tak zamieszkać?

Gość gość
Ja też tak właśnie uważam, ale dla niektórych to chyba nie jest oczywiste, albo myślą, ze tylko "udaje" swoją orientację (nie znają go) albo może nie wiem myślą, ze będzie tam sprowadzał facetów i urządzał jakieś orgie... sama sie zdziwiłam dlaczego tak zareagowali i mi odradzali.

Gość gość
Może go uleczysz .Spróbuj

Znam paru gejów, zwykli ludzie niczym szczególnym się nie wyróżniający. Nie ma się czego obawiać.

Gość gość
Wiem, już od liceum mieszkałam z innymi w pokoju, jasne, że nie ma pełnego komfortu, ale idzie sie przyzwyczaić, zreszta to chwilowe rozwiązanie właściwie na dwa-trzy miesiące, przy tym będę mogła sobie trochę zaoszczędzić trochę kasy, która jest mi teraz potrzebna.

Gość gość
Zesrana a nie wrodzona... bycie homosiem to swiadomy wybor nawet w usa przyszly kandydat na prezydenta o tym teraz mowil

Gość gość
Niemożliwe że chodząc przy nim z cycuszkami i p.s.i.p.s.i.ą na wierzchu nie ruszyło by go :-)

Gość gość
Spróbuj pochodzić w samej bieliźnie, albo zdejmij przy nim stanik i zobaczysz, czy jest naprawdę gejem

Gość gość
Niemożliwe że chodząc przy nim z cycuszkami i p.s.i.p.s.i.ą na wierzchu nie ruszyło by go usmiech.gif XXX Nie, nie ruszyłoby go. Chyba,że jest biseksualny to może wtedy ale jeśli jest homoseksualny to nie zrobi to na nim żadnego wrażenia. Mam kilku kumpli gejów i wiem co mówię ;)