Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homoseksualizm to jest choroba!

Polecane posty

Gość gość

Po to natura stworzyla samca i samice zeby sie laczyli w pary i przedluzali gatunek. Dwoch samcow niestety tego nie zrobi, dwie samice w parze rowniez. Mozecie mnie miec za czarnogrod, nie tepie homo, niech zyja jak chca, ich zycie ich sprawa, ich tylki-piczki. Ale nie nawidze jak ktos mi wmawia ze to cos normalnego a ja jestem zacofana. Bo to nie jest normalne. Normalna to jest para kobieta-mezczyzna, gdyz natura im dala takie organy ktore sie uzupelniaja. I ktore daja poczatek nowemu zyciu.

Gość gość
organy to nie wszystko

Gość gość
glupia to ty jestes.Grecy sie p**************ili ze swoimi corkami ,synami,siostrami,bracmi,i ch--olera wie z jakimi zwierzetami wszyscy miedzy soba sie p****************ili,a ty masz jakis problem z tym !kazdy niech sie p--ie--pszy z kim chce to nie twoj PROBLEM!Moze bys sie zaineresowala sytuacja dzieci gwalconych przez pedofilii?a nie homo i lesbijkami!WSTYDZ SIE. masz problem z glowa?to sie lecz.

Gość gość
To Ty masz najwyrazniej problemy i to spore z czytaniem drogie dziecko, napisalam ze ich nie potepiam, ze to ich sprawa. Przy czym ja mam inne zdanie i nie cierpie jak ktos usiluje je zmienic. Organy to nie wszystko. Skoro organy to nie wszystko to po co geje adoptuja dzieci? Chyba wiazac sie ze soba maja swiadomosc ze nie beda mogli miec potomstwa

Gość gość
czy to jest główna przyczyna dyskryminacji homo? i o tym trzeba otwarcie mówić!!! polacy zioną nienawiścią do homo.

Gość gość
Puknij sie w ten swoj pusty kaczan ciemna dupo! Dla mnie tacy ludzie jak Ty to choroba! Psychiczna jestes bo wazniejsze jest dla Ciebie zycie innych niz swoje! Nie masz innych problemow niz wchodzic komus do poscieli?! Love is love!

Gość gość
//////////To Ty masz najwyrazniej problemy i to spore z czytaniem drogie dziecko, napisalam ze ich nie potepiam, ze to ich sprawa. Przy czym ja mam inne zdanie i nie cierpie jak ktos usiluje je zmienic. Organy to nie wszystko. Skoro organy to nie wszystko to po co geje adoptuja dzieci? Chyba wiazac sie ze soba maja swiadomosc ze nie beda mogli miec potomstwa ///////// A co cie to obchodzi kto i co adoptuje NIE TY BEDZIESZ ZA TO PONOSILA KOSZTA!ORGANY ?ty nawet nie wiesz jak sie uzywa te organy!zamiec najpierw twoje brody spod chodnika a potem sie morzesz madrzyc!

A jak kobieta z facetem nie chcą przedłużać gatunku, to według ciebie to też choroba :D

Gość gość
aha czyli osoby niechcące być w związkach, osoby niechcące mieć dzieci itd. też są chore wg Twojej definicji.

Gość gość
"Tzw." katolicy dlatego właśnie nienawidzą homoseksualistów , są "tzw.". Bóg nakazuje bowiem nikogo nie nienawidzieć, a wszystkich kochać. To jednak bywa trudne...

Gość gość
Normalna to jest para kobieta-mezczyzna, gdyz natura im dala takie organy ktore sie uzupelniaja. I ktore daja poczatek nowemu zyciu. x a ja nie chcę mieć ani faceta ani bachorów, wolę swoje wolne życie bez zobowiązań i zasrywania czasu. w życiu nie czułam się tak dobrze będąc "chorą";)

Gość gość
ale w starożytności pomysł homoseksualnych małżeństw zostałby wyśmiany,zabawa zabawą,ale żona miała być jedne i legalne dzieci tylko z nią ,to była podstawa ładu społecznego

Gość gość
Typowe zachowanie psa ogrodnika. Tak samo mają czarni. Niby sami nie mogę, więc i ludziom chcą zabraniać. Tyle, że każdy wie jak to jest z celibatem hue hue. To tak jak z policją, która łapówek nie bierze...

Gość Wielkanocne jajka
Cytat z Katechizmu Kościoła Katolickiego 'Znaczna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. Osoby takie nie wybierają swojej kondycji homoseksualnej; dla większości z nich stanowi ona trudne doświadczenie. Powinno się traktować je z szacunkiem, współczuciem i delikatnością. Powinno się unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji.' Cytat z Biblii: 'Pamiętajcie, abyście nie gardzili żadnym z tych najmniejszych.' Cytat z najważniejszego przykazania: 'Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego.' Dlaczego więc katolicy powszechnie nienawidzą homoseksualistów, gardzą i deklarują obrzydzenie nimi? Taką postawę wykazują zarówno księża (np. ks. Oko w artykule w GW z 28.05), jak i czołowi politycy określający się jako „prawica”, czyli niby wyznający wartości katolickie (np. Kaczyńscy). Czy to są katolicy, czy raczej pseudokatoliccy faszyści? Czy nienawidząc homoseksualistów, gardząc nimi i deklarując wobec nich obrzydzenie, w ten sposób nie popełniają śmiertelnego grzechu? Wątek ukradłem z innego forum - przyznaję się bez bicia.

Gość gość
Autorka ma racje. Dziwie sie tylko ze porusza ten temat. Srał pies pedalski pomiot. Omijam to jak zaraze bo to jest chore. Dyskusja zbedna.

Gość Wielkanocne jajka
Śmiem twierdzić, że faceci (za babki się nie wypowiadam) wręcz LUBIĄ lesbijki. No ale tylko te młode i te frywolne. Który facet nie lubi popatrzeć sobie na dwie śliczne kobiety pieszczące się wzajemnie??? No który?

Gość gość
Ok, moze nie choroba, zle ujelam, ale nie jest to normalne. Jesli dla was to cos najzupelniej zwyklego to pedofilia, czy kazirodztwo tez nie powinno was szokowac. A jednak szokuje. Ale GENERALNIE JAKBY KTO Z WAS CZYTAL ZE ZROZUMIENIEM to by doczytal ze nie potepiam homo, ich tylki ich sprawa. Ale denerwuja mnie takie wlasnie osoby jak wy, ktore jak slysza ze dla kogos to nie jest normalne to na sile go przekonuja "to jest normalne" a jak sie upiera to "ty ciemnogrodzie, zacofancu" tacy nowoczesni i tolerancyjni? Bzdura. Nie potraficie tolerowac ze ktos ma inne zdanie na dany temat. Ps. Nie jestem katoliczka.

Gość Wielkanocne jajka
Dla mnie generalnie jest niezrozumiałe, jak można dzielić ludzi według wyznawanego przez nich boga czy rodzaju seksu, jaki uprawiają. Jest mi totalnie obojętne w co kto wierzy i z kim śpi. To jego sprawa, byle nie robił nikomu krzywdy i publicznie nie szerzył nienawiści. A co do tzw. parad i manifestacji: A niech sobie manifestują ile chcą! Gdyby ktoś organizował paradę popierających seks z osiemnastoletnią Mulatką, sam chętnie bym wziął w niej udzial.

Gość gość
14:44 to po co dyskutujesz na ten temat?znam pelno lesbijek i mnostwo homo-to sa szczerzy i bardzo mili przyjaciele dla mnie.zawsze sie znajda debile ktorzy niczego i nikogo nie toleruja! Lepiej sobie pojechac na jakas FARME i uprawiac seks ze zwierzetami?to by bylo q---//u/---rwa dla ciebie normalne?CO?

Gość gość
HOMOSEKSUALIZM TO CHOROBA !!! RZEKŁEM

Gość gość
dla ciekawskich :sa w europie takie farmy gdzie mozna miec seks ze zwierzetami -dla mnie to jest g****-i chore zboczone typy tam jezdza,a wy K====///rwa narzekacie na homo i Lesbijki.

Gość gość
ma byc G===///w=///alt zwierzat!!

Gość gość
Mam racje autorko. Swiat za bardzo chce sie ujednolicic. Poprawnosc polityczna, tolerancja.Dobrze ze zostajesz przy swoim zdaniu, nie dokuczajac przy tym homoseksualistom.

Gość gość
a wy co myslicie ze muzulmanki to co robia zeby nie "stracic cnorty" wy co sie tak brzydzicie? pomyslcie ze kobiety im tylko pozwalaja w o***t! a mlodzi faceci w tych krajach to co robia ?jedza orzeszki? nie, bzykaja drugiego w o***t.potem przyjezdzaja do europy i bzykaja polki..ha ha ha

Gość gość
Ok to teraz wam powiem cos co was zakoczy. Mam 2 kolegow gejow, sa para. I oni wiedza jakie mam zdanie, a ja wiem ze sa gejami. I co smieszniejsze NIGDY nie przekonywali mnie ze homo jest normalne,nie raz zartuja ze nie sa normalni, ze oni sa homo. jak ja (pomimo moich pogladow) nie przekonywalam ich ze maja sobie znalezc dziewczyny. Problem w tym ze obroncy homo sie bardziej ciskaja niz sami homo.

Gość gość
Homoseksualizm to jest choroba!xxPodaj pod jakim numerem jest zakwalifikowany jako choroba w Międzynarodowej Statystycznej Klasyfikacji Chorób i Problemów Zdrowotnych.To wtedy pogadamy...:D

Gość gość
KOCHANI KAFETERIANIE Zalega/lizować Ma//ri//hu//anę, to ro//ś//lina którą Sa//dził dla nas C//hr//ys//tus :-) :-)

Gość gość
Wielkanocne jajka manipulujesz a homoseksualizm to nie choroba ale kara za rozwiazłe zycie tak pisze w bibli i tylko bóg moze ta kare cofnac

Gość gość
Shatyn Ty ciulu! Wy//pier//dalaj stad!

Gość gość
Możesz mi... Skoczyć bido intelektualna....:D:D