Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gorączka u dziecka sama bez innych objawów

Polecane posty

Gość gość

kiedy idziecie do lekarza?

Gość gość
jaka temp. i ile trwa?

Gość gość
zbadaj dziecku mocz, pewnie ma bakterie w moczu i stad ta goraczka.

Gość gość
38,5 2 doby

Gość gość
bakterie w moczu?to jest 7mio latka

Gość gość
każdy może mieć bakterie w moczu, 7-latki też.

Gość gość
Nie idę i nie obniżam. To znak, że organizm walczy z infekcją. U nas ostatnio po 3 dniach już jest ok. Gorączka do 39 stopni.

Gość gość
Moja corka ostatnio tez przez dwa dni miala taka goraczke bez zadnych innych objawow typu kaszel katar itp. Podawalam jej syropy przeciwgoraczkowe ale nic nie pomagadalo na 3 dzien zaczelam sie bardzo denerwowac sprawdzilam ja cala od stop do glow i okzalao sie ze gardlo. Miala okropne gardlo. Od razu do lekarza-ostre zapalenie gardla. Dziecko ponad 3 lata mowi plynnie a ani razu nie powiedziala ze ja boli gardlo wiec do glowy mi nie przyszlo ze moze miec zapalenie gardla

Gość gość
jak można nie obnizac gorączki?? 39??? po co męczyc dziecko????

Gość gość
ide od razu do lekarza, moja 8 latka miała w nocy 39,5 i rano byłysmy u lekarza, ma angine, sama goraczka bez objawów jest podejrzana wiec na co czekac?? Trzeba byc suka nie matka zeby goraczki nie obnizac i pozwolic sie dziecku tak meczyc :o ciekawe czy sama tez sie tak meczyz czy odrazu łykasz ibufenik.. żenada

Gość gość
Ja bym nie czekała u nas taka gorączka to było opryszczkowe zapalenie gardła z leukopenia i trsbocytopenia dziecko cudem opracowane i gdybym nie była panikara i czekała po 3 dni z wizytą dziś nie miała bym córkę gorączka utrzymywała się od jakiś 16 godzin a leukocytow było 1.8 płyty 100 tys

Gość gość
Trzeba byc suka nie matka zeby goraczki nie obnizac i pozwolic sie dziecku tak meczyc x popieram. W dodatku tępą i bez szkoły 🖐️

Gość gość
może gardło być czerwone, najlepiej oceni to lekarz, albo zum, albo..., niby objawów nie widać, ale my gołym okiem możemy nie widzieć, gorączka skądś sie jednak bierze

Gość gość
gość dziś Ja bym nie czekała u nas taka gorączka to było opryszczkowe zapalenie gardła z leukopenia i trsbocytopenia dziecko cudem opracowane i gdybym nie była panikara i czekała po 3 dni z wizytą dziś nie miała bym córkę gorączka utrzymywała się od jakiś 16 godzin a leukocytow było 1.8 płyty 100 tys xxxxxxxxxxx wiesz wybacz, ale takie wyniki to jeszcze nie tragedia i mowa o utracie dziecka, co drugie podczas choroby takie wyniki ma

Gość gość
co za kretynka nie da dziecku leku na zbicie temp?