Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

noclegi w górach

Polecane posty

Gość gość

zapraszam do moich domków letniskowych czynnych PRZEZ CAŁY ROK do miejscowości Międzybrodzie żywieckie / k Żywca .Miejscowość słynie z jednego z beskidzkich szczytów jakim jest "Żar" . Na asfaltowej drodze prowadzącej na ten szczyt można spotkać się z niecodziennym zjawiskiem . Przedmioty toczą się same pod górę wbrew prawu grawitacji . Na górze jest również stok narciarski sztucznie naśnieżany a latem na tym terenie funkcjonuje słynna w całej Polsce górska szkoła szybowcowa i parolotniowa . w Międzybrodziu jest również jezioro Międzybrodzkie , które powstało sztucznie na skutek spiętrzenia wód na rzece sole ,która przepływa przez miejscowość . nieopodal naszego ośrodka płynie również górski wodospad "niagara" wpływający do Soły są tutaj atrakcje dla każdego o każdej porze roku . Serdecznie zapraszam , atrakcyjne ceny przez cały rok

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
a ile osób i w jakim terminie ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
w każdym domku na piętrze jest sypialnia 3 lub 4 osobowa ( zależy który domek ) a na parterze pokój gościnny ( radio , tv , zestaw wypoczynkowy , komoda lub szafa , kuchnia ( kuchenka elektryczna, czajnik elektryczny , ogrzewacz wody elektryczny objętościowy , naczynia , garnki sztućce itp , lodówka ), łazienka ( prysznic , wc umywalka , szafka z lustrem ) w każdym domku jest balkon

Gość gość
w sezonie zimowym w skład domków wchodzą również grzejniki elektryczne ( główne źródło ogrzewania domków)

Gość gość
cena zależy od terminu i ilości osób

Gość gość
może to być od 70 do 160 zł za domek na dobę ( jeśli podacie termin i ilość osób to podam konktretną cenę

Gość gość
na terenie obiektu jest miejsce na grilla , plac zabaw dla dzieci i duży parking , możliwość organizacji narad , konferencji czy spotkań rodzinnych

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość Kinia474
http://www.tripbook.pl/ to ciekawa strona na temat noclegów w Polsce. Bardzo przydatna i czytelna jak dla mnie przy każdym wyjeździe

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Zakopane, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-zakopane z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl