Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana86

Dziwny związek, POMOCY

Polecane posty

Gość załamana86
spodziewałam się i takich wypowiedzi więc ok, przyjmuje to z usmiechem. każdy ma prawo do własnego zdania. Starter zakupiony, zaczynam :D

Gość gość
no fakt autorka zachowuje sie jak tepa strzala wedrujac od jednego kolesia do drugiego

Gość załamana86
póki co pisze że nikt z jego znajomych bez jego wiedzy nr nie daje

Gość załamana86
nie udało się. zakończył rozmowę

Gość załamana86
jednak zainteresowałam go. pisze

Gość gość
I co pisze? Wiesz, ja nie rozumiem tego panikowania kobiet, że mężczyzna czasem sobie porozmawia z koleżanką czy kiedy kobieta pogada z kolegą przez sms-y czy e-maile. Związek to nie kokon, inni ludzie na świecie też istnieją i też są potrzebni do życia. Ja wiele lat mam różnych kolegów i wśród nich prawdziwych, wieloletnich przyjaciół. Jedni są wolni, inni przestali być wolni, jeszcze inni mają żony i własne rodziny. Ja przez te lata też byłam w związkach lub nie i ani żadnemu z mężczyn nie przeszkadzało, że wymieniamy poglądy z kimś, z kim mamy wspólne tematy, ani ja im nie broniłam kontaktów z koleżankami. Poza tym kontakty z tymi kolegami i przyjaciółmi są czymś normalnym, jeśli ma się jakieś zainteresowania i się spotka osoby, które podzielają pasje. Nikt nikogo nie zdradzał, w dodatku zawsze mogliśmy na siebie liczyć, bo z tymi przyjaciółmi znamy się już tyle, że sobie ufamy i w razie problemów ich czy ich rodzin albo moich i mojej rodziny pomagamy sobie - jak w każdej przyjaźni bywa. Wszyscy są mężczyznami w porządku, akochajacymi swoje dziewczyny i żony, nie robili żadnych dwuznaczności i za to bardzo ich szanuję. Jeśli jakiś kolega czy przyjaciel, którego poznałam, był wolny i ja też, to w niektórych przypadkach zdarzyło się, że któreś z nas się zakochało. Ale jeżeli ktoś był lub jest zajęty, to oni są uczciwi wobec swoich kobiet, a mnie też nie interesują zajęci. Zrozumcie kobiety, że kobieta i mężczyna naprawdę mogą być dobrymi przyjaciółmi bez podtekstów. Jeżeli ktoś chce zdradzać, to i tak będzie zdradzał, nawet jeśli zabronicie mu wszystkich kontaktów, wykasujecie wszystkie numery kobiet i zamkniecie w złotej klatce. Jeżeli zdradza, to po prostu ma taki charakter i Was nie kocha. Są uczciwi, wierni i kochający mężczyźni, którzy mają zasady i są wartościowi, chociaż jest ich coraz mniej.

Gość ilumin
Jaka trzeba być nie stabilna emocjonalnie idiotka aby tak latać od jednego do drugiego faceta?? Tylko Twoje uczucia się liczyły i licza?? los Cię ukaże za to, wspomnisz moje słowa....

Gość gość
Aktorko i co z tym sprawdzaniem?

Gość gość
"ilumin dziś Jaka trzeba być nie stabilna emocjonalnie idiotka aby tak latać od jednego do drugiego faceta?? Tylko Twoje uczucia się liczyły i licza?? los Cię ukaże za to, wspomnisz moje słowa..." Tak, ja też tego nie rozumiem, bo albo się kogoś kocha i się to wie, albo nie.