Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka 28

Czy przestanę czuć się samotna?

Polecane posty

Gość kruszynka 28

Nigdy nie miałam powodzenia u mężczyzn, nikt mnie nigdy nie podrywal ani się nawet za mną nie obejrzał. Myślałam że już się przyzwyczaiłam do faktu ze raczej nie znajde faceta któremu się spodobam i który pokocha mnie taka jaka jestem, jednak z wiekiem co raz bardziej czuje się samotna, smutna i trudniej jest mi to znosić. Mam już 28 lat a nigdy nawet nie trzymałam faceta ze rękę nie mówiąc o przytulanie się czy całowaniu. Na codzień jestem wesoła osoba i mam dużo znajomych którzy już od pierwszego spotkania (jak mówią) czuli się przy mnie swobodnie, tak jakbyśmy się znali latami, bo mogą ze mną rozmawiać o wszystkim, dlatego czy jest szansa ze wreszcie pogodze się z tym faktem że zawsze będę sama mając przy sobie wspaniałych przyjaciół i znajomych?

Gość kruszynka 28
Za to raz trzymałam faceta za jądra .. Taka okazja pewnie się prędko nie powtórzy

Gość gość
Znajdziesz jeszcze drugą połówkę :)

Gość gość
mi też się trudno pogodzić, jestem w podobnym wieku. Ale ty piszesz że jesteś wesoła, towarzyska, takie dziewczyny najczęściej mają powodzenie. Wygląd jest problemem?

Gość kruszynka 28
Widzę ze juz gimnazjalista bawi się w podszywanie.

Gość gość
pewnie moje jądra:D

Gość kruszynka 28
Nie jestem raczej ładna, jestem niska szczupla drobna i nie posiadam kobiecej figury przez to nie noszę spódnic sukienek a makijaż robie tylko delikatny

Gość kruszynka 28
Myślicie że pogodze się z tym, czy jednak nie?

Gość gość
bez przesady ja poznałam męża mając 27 lat i nie uważałam się za starą pannę

Gość kruszynka 28
Tylko ze ja nigdy nie byłam na żadnej randce, faceci mówią o mnie jak o kumplu, koleżance której można się poradzić i tak też mnie traktują Będąc w ich towarzystwie jedynie co słyszę to, to jaka ta kobieta jest piękna albo czy pomoglabym im z taką jedną, albo tylko godaja ze mną jak ze siostrą czy koleżanka dlatego wiem ze żaden mnie w ten sposób nie polubi wiec odpuściłam sobie takie rzeczy