Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz98

Kryzys w związku potrzebuję pomocy :(

Polecane posty

Witam.Jestem ze swoją dziewczyną już 11 miesięcy i do tej pory było wszystko w porządku. Były czasem lekkie kryzysy i "zerwania" ale w gruncie rzeczy wszystko się układało.Dodam ze jest to związek przez odległość i ani razu się nie widzieliśmy(Prosze o wyrozumiałość..)No ale los tak trafił że się zakochałem i tak jest do dnia dzisiejszego. Ale przejdźmy do konkretu sprawy...Otóż moja kobieta powiedziala mi wczoraj że już nie chce ze mną być a gdy spytałem dlaczego uslyszalem odpowiedź : "Nie chce być z nikim , chce mieć czas dla Sb i się wyszaleć". I powiedzcie co mam z tym zrobić :( Tak juz jest 2 dzien , ja bardzo ją kocham i jest mi ciężko bo tęsknie za nią :( Na dodatek dziś napisala że bedziemy pisać lecz nie moge mowić o nas bo nie będzie mi odpisywać :( No nie mając innego wyboru zgodzilem sie no ale po jakiś 10 minutach nie wytrzymalem i powiedzialem jej szczerze ze bardzo tęsknie , że płacze i wgl.....Na to ona odpowiedziala "No to papa" i nie wiem co mam teraz zrobić :( Doradźcie mi.....

Gość gość
nie widzialeś jej aaaa ją kochasz ?? dziwne to nie miłość.

Gość gość
poszukaj nowej.

Tak wiem moze to dziwne i uznacie ze jestem nie spełna rozumu no ale ja nic nie poradze że ją kocham..Ma wszystko to czego chce i nie chce mieć innej dlatego staram sie o nią walczyć

Gość gość
Sorki ze tak pisze, ale będzie najlepiej. Poczytaj sobie tu mi pomogło. Powrót do byłej, czyli jak odzyskać byłą dziewczynę? Wpisz to w goole i pierwszy wynik

Sądzisz ze to pomoze ? Generalnie nie jestem stanowczym człowiekiem i boje sie ze jak pojde za daleko to juz wcale sie do mnie nie odezwie :/

Gość gość
Zależy ci na niej to ją olej na kilka dni, napisz jej wprost, to było głupie ja załuję tego związku na odległość, to ze cię kocham nie ma znaczenia bo ty masz mnie w d***e sory. Nie chce pisać bynajmniej przez kilka dni :) Stary nigdy nie rób czegoś takiego jeśli ją kochasz to nie bądź idiota nie zostawaj jej przyjacielem, bo po co jej ty jako chłopak jak jako przyjaciel ma to samo.