Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice nie szczepiacych dzieci sa durni

Polecane posty

Gość gość
Dev ,nie wiem cos ty za twór,ale jestes tak glupia i pusta,ze brak slów po prostu.szczekasz,siejesz ferment a rozumu za grosz. gowniaro,bedziesz miala swoje dzieci,to sobie szczep na wszystko,a od innych wara!myslisz,ze jak tu poplujesz swoimi wypocinami,to juz wszyscy rusza szturmem na szczepienia? i swoje dzieci nazywaj bachorami,idiotko.

a ty co ? teraz tu sie wymadrzasz a jak twoj bachor zachoruje to bediesz sie zalic jaka glupia bylas ze nie zaszczepilas

Gość gość
o! teraz szczepionka powoduje nowotwory? o.O to ty na swoje dziec***atrzec nie bedziesz, skoro zaszczepiony umrzesz na nowotwor zanim twoje dziecko osiagnie pelnoletnosc :) p.s. do tego nawiedzonego o szczepieniu doroslych, dorosli sobie poradza, albo nie, ale to nie ich obowiazek sie szczepic by czyjes bachory debilnych matek uchronic przed powiklaniami w chorobie zakaznej ;)

Gość gość
gość dziś o! teraz szczepionka powoduje nowotwory? o.O xx Jakby się zastanowić to ludzie, którzy chorują mają niewiele wspólnego, bo i wieśniacy i mieszczuchy, bogaci i biedni, wyluzowani i w stresie. Szczepionki są niewątpliwie jakimś wspólnym czynnikiem.

Gość gość
poczytaj o wirusie SV 40 i tego co on powoduje i ze znajdowal sie w kazdej szczepionce na polio do roku 1980. Ten wirus to wierzcholek gory lodowej obecnie w szczepionkach znajduje sie swinski wirus powodujacy powazna smiertelna chorobe u swin a co powduje u czlowieka to wielka niewiadoma ale na pewno nic dobrego. Dowiemy sie za 10-15 lat kiedy sie dowiedza kiedy juz zaszczepicie nim swoje dzieci.

Gość gość kaskada
W szczepionkach jest różnica miedzy tymi co były kiedys a tymi co są dzisiaj.W latach 80-tych szczepionki były ważne tylko kilka dni.Nie były konserwowane triomersalem.Jesli nie zostały wykorzystane w ciagu kilku dni-wyrzucano je.Wiec sami pomyślcie co w nich jest ze są ważne kilka lat...

Gość gość
zwolennicy szczepien nie mysla. Za nich mysla autorytety co oni powiedza to swiete i trzeba to przyjmowac bez namyslu.

Gość gość
Jestem tu aby powiedzieć, że zawsze kiedy mówiłem, że nie chcę indoktrynować kogokolwiek i przekonywać go do moich poglądów na temat gejów, lesbijek, transów i queerów, to kłamałem – podkreśla na swoich blogu znany kanadyjski działacz homoseksualny S. Bear Bergman. I właśnie dlatego założył on wydawnictwo literatury dziecięcej, która ma przekonywać dzieci, że rozmaite zboczenia są absolutną normą. I dlatego wydawnictwo chce prezentować historie ojców, którzy mają mężów, a którzy sami kiedyś byli kobietami. – To jest nasze zadanie: przekonać dzieci, żeby zaczęły myśleć inaczej – oznajmia Bergman. I dodaje, że dzięki temu przełamane zostaną stereotypy, a dzieci nauczą się prawdziwej otwartości

Gość gość
z mojego doswiadczenia to wlasnie rodzice szczepiacy sa durni. z doswiadczenia wiem ze nieszczepiacy maja znacznie wieksza wiedze naukowa o szczepieniach i niz szczepiacy.

Gość gość
Wykształceni ludzie nie szczepią. Patologia i srednia klasa szczepi :-o

Gość gość
Dziwnie to zabrzmi-jestem przeciwna szczepienią ale szczepie dzieci bo się boje niektórych chorób no i konsekwencji :-( Wiem ze są trucizną ale chronią dziecko przez te 2-3 lata a konserwanty i triomersal pozostaje w organizmie na zawsze.