Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zwyzywał od najgorszych, bo nie chciałam uprawiać z nim seksu

Polecane posty

Gość gość

Poznalam takiego, wydawal sie byc tzw normalny, mily, sympatyczny, kulturalny, na 3 randce chcial ''cos'' wiecej, calowalismy sie, bylo milo, zaczal mnie dotykac, macac, nie spodziewalam sie ze bedzie chcial seksu :O po chwili zapytal mnie czy uprawiam seks na poczatku znajomosci ? :O ja ze nie, a on sie droczyl ze mną i ''robil'' swoje, w koncu odepchnelam go, powiedzialam ze nie chce, ze sie dopiero poznalismy :O potem byl malomowny, rozmowa sie nie kleila, a dzis dostalam kilakanscie smsow o tresci szyderczej, obrazliwej, dzwonil kilka razy, gluche telefony, takie typowe jaja, wyzwiska, ty su..., szmato, dzi..., ku... jak 10 latek :O Czy nie ma juz normalnych facetow ? teraz nawet psychole sie swietnie maskują :(

Gość Taki_jeden_964
Nie ma normalnych facetów, jak nie ma normalnych forów internetowych bez prowokacji.

Gość gość
fikuMikuu dziś Faceci to dno xxx brunet to też facet i już wie czemu cię nie chce

Gość gość
sama widzisz czy mu dasz d**y czy nie psychol cie zawsze nazwie szmata,mialas szczescie ze nie dopuscilas psychola ,nie skonczylo by sie na wyzwiskach zrobil by ci krzywde ze do konca zycia bys sie wstydzila sama siebie,ze mu zaufalas .Obrazliwe teksty zglos na policje on napewno ma cos wiekszego na sumieniu.