Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Apoloniusz Tajner i 24 letnia modelka

Polecane posty

Wy już chyba wszystko zrobicie, aby mieć sponsora, nawet z starym dziadem do łóżka pójdziecie.Niech mi jeszcze ktoś powie że kobiety to nie są materialistki i pospolite Kurvy

a niech sobie dziadek poużywa, żałujesz mu? Poza tmy nazywanie d***** modelka to gruba przesada.

fikuMikuu -A kim jest? Chcesz powiedzieć że z wszystkich adoratorów to stary dzidzio jedynie przypadł jej do gustu?

Fikuśna, widzę że ty też planujesz iść w tym kierunku, ale ciebie to nawet rozumiem, skoro nie ma co się lubi,to trzeba brać co jest, ale ona akurat wybór miała.

I nie pisz więcej na moich tematach głupich prowokacji. Chciałbyś żeby ktoś pisał o tobie że jesteś gejem albo coś podobnego? To nie czyń drugiemu co tobie niemiłe.

Ale to jest mój temat fikuśno:D Po za tym jesteś baba, więc to ja wydaje rozkazy a nie ty, bo ty jesteś jedynie baba, co nawet nikt przebolcować nie chce.

Gość gość
Zupełnie nie rozumiem o co wam chodzi?..zazdrość wami kieruje..i złośliwość.Co was obchodzi co kto w swoim życiu robi?.dajcie spokój..wyzywać kogoś o k***w?..masakra.!sisi.

inaccessible89 -Szkoda mi kasy na sponsoring, Tajner ma zapewne dużo więcej kasy, więc co mu zależy,aby bawić się w sponsoring.

fikuMikuu -Twój wniosek z prośbą został odrzucony, w tył zwrot i szeregowa fikuśna odmaszerować.

Gość gość
BSA widocznie nigdy nie kochałeś nikogo ,wiec wszystko tłumaczysz przez pryzmat kasy,ja wierzę że nie poleciała na kasę jednak.Nie wiesz co i jak jest między nimi.sisi.

gość dziś -No jasne, faceci nie kochają,dlatego też nie podobają nam się w wieku 24 lat, 60 letnie babcie.... Mało tego, takie babcie nie podobają nam się nawet jak mamy 40 lat... to wina tego że my nie kochamy.... Chociaż panie w tym wieku,tzw biznes woman,to często mają facetów o 30-40 lat młodszych.... Ale oczywiście to z sponsoringiem nie ma nic wspólnego,bo to przecież czysta i zwyczajna miłość...:D Po co mieć 30 letniego przystojnego gościa, jak lepiej mieć 60 letniego dziadka.....

Gość gość
Mie jest naiwna,ja tylko nie znoszé chamstwa i ludzkiej zawisci..skoro im tak bardzo zazdroscicie to moze dami ruszcie tyłki i zaczmijcie wreszcie cos robic w tym swoum zakompleksionym życiu ,choćby po to by przestać interwsować się cudzym życiem..i takimi jak tych dwoje.sisi.

gość -Ale ja do gościa nic nie mam, płaci to i wymaga,jest towar to się go kupuje,jak jest dostępny na rynku, ale niech mi nie wmawiają że to miłość czy choćby związek,to sponsoring.

Gość gość
poleciala na kase

Gość gość
BDA,skąd możesz wiedzieć co jest między nimi?,przecież tego nikt nie wie ,mam tylko nadzieję że sié mylisz bo szkoda by go było.sisi

szkoda by go było? sisi sądzisz że on jest tkai naiwny i wierzy że poleciała na faceta po 50stce?

gość -Dla młodych ludzi to ludzie dzielą się na pokolenie dzieci,pokolenie młodzieży,pokolenie dorosłych i pokolenie dziadków, on już zalicza się do dziadków. Chcesz mi powiedzieć że młodym atrakcyjnym laskom podobają się dziadki zamiast 20-30 latków?

fikuMikuu On za miesiąc ma 61 lat.. Pamiętacie Łapickiego? Kondrat nie lepszy,podobno ***** córkę Turnała

Gość gość
Tajner ma chyba ponad 60 lat, córke ma 40 letnia

Łapicki mógł sie podobać intelektualnie, Tajner nie ma ciekawej osobowości, którą mógłby nadrabiać.

Gość gość
Mylisz sie fiku.A,T..ma bardzo barwną osobowość..sisi.

Ok, istnieje porawdopodobieństwo możę wielkości 1% że to miłość, ale nie wierzę ani w jedną ani w drugą stronę. Niemniej nie widzę nic złego w związku obojga ludzi, nie znamy też istoty tego związku, niech się sobą nacieszą póki dziewczyna młoda ;)

fikuMikuu -Tylko że oprócz tej intelektualności, musisz mu dać, stary dziad maca cię po cipce, bo raczej w wieku 80 lat już mu to nie stanie, k****, wystarczy że się wyobrażę jakąś 80 letnią babcię,co chce seksu i mi się rzygać chce. Jednak to fakt, że baby do kasy zrobią wszystko,nawet jak je coś brzydzi..

Gość gość
kto by nie chcial.