Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oczyszczanie przed ciążą

Polecane posty

Gość gość

Witam Ostatnio moja Pani doktor powiedziała ze powinnam przed zajściem w ciążę przeprowadzić detoksykacje organizmu. Czy spotkaliscie się z czyms takim? Koleżanka podsunęła mi taki program oczyszczania esuplementy24.pl/detoksykacja-organizmu-przed-planowana-ciaza-n-9.html Proszę o opinie

Gość gość
Chore. Potem może jeszcze dziecku wodę dawać zamiast mleka?

Gość gość
Lepiej zrobisz, jak zmienisz tą znachorkę na lekarza.

Gość gość
Twarz tez mozesz sobie oczyścic. Jest wiele zabiegow detoksykujących skórę, np. z algami mikronizowanym Thalgo. Jst po tym super gładziutka i oczyszczona buzia. Polecam.

Witam. Skuteczną metodą oczyszczania organizmu z toksyn jest przyjmowanie odpowiednich suplementów diety. Ja ze swojej strony mogę polecić Błonnik Witalny - produkt w pełni naturalny, przebadany i sprawdzony. Może o nim Pani szerzej poczytać na stronie internetowej czystejelito.eu. Proszę jednak pamiętać o skonsultowaniu się z dobrym i doświadczonym lekarzem przed podjęciem decyzji w tej kwestii. Pozdrawiam serdecznie Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia

Gość gość
Jeśli chcesz oczyścić organizm zdrowo to polecam chlorofil w płynie...nie spotkałam do tej pory nic lepszego, a przy tym tak zdrowego. Odkwasza,odgruzowuje organizm, naprawia florę bakteryjną w organizmie, a przy tym ma niesamowicie dużo innych zalet..:)

Gość gość
Dzieki za info ale juz jestem w trakcie oczyszczania i uzupełnienia mineralów i witamin. Efekt super.