Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pralinka1234

Mieszkanie z teściami, ile mam płacić? Pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość bazienka
sio do pracy i tyle tesciowa to zawsz eobca baba i predzej czy pozniej mieszkanie u niej wyjdzie ci bokiem bo moze ci sie np. nie podobac grzebanie w twoich rzeczach, wlazenie bez pukania do pokoju ( w koncu to ona jest 'u siebie") idz do pracy zacznij zyc na wlasny rachunek i tyle

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
jeszcze bedzie musiala to stypendium socjalne zwracac, wstydu co nie miara z tej akcji calej bedzie to pewne

Gość gość
gdy cale to pmieszkiwanie sie skonczy bedzie miala zszargana reputacje :o

Gość gość
A nie sądzisz że już ją ma?

Gość gość
Rozumiem zostanie na noc w domu rodzinnym chłopaka po jakiejś imprezie, raz na jakiś czas. Ale od lat spedzac tam wszystkie weekendy? Mając normalną rodzinę, sama pisze że żadna patologia, rodzeństwo w tym mała siostrę...

Gość gość
z wlasnych doswiadczen wiem,ze taka sytuacja niesie za soba pewne konflikty, przed zawarciem zw malzenskiego wprowadzilam sie do mieszkania wynajmowanego przez przyszlego meza od swoich rodzicow za got w cenie podobnego mieszkania, pracowalam i dokladalam do kosztow tego wynajmu, mieszkanie mialo osobne wejscie i bylo z boku, ale ciagle bylo cos, a to pozyczanie pieniedzy, a to jakas klotnia o byle co jak to w rodzinie z 3 synow, to znow jakies wpierdz** sie do naszego pozycia, na koniec wymeldowali juz sobie doslownie swoj tel stacj, bo byli pewnie, ze beda za darmo korzystac z naszego, oczywiscie o korzystaniu z darmowego internetu, drukowaniu itd i innych atrakcjach nie wspomne, cos okolo roku trwala moja cierpliwosc w koncu nie wytrzymalam i pow mezowi, ze wyprowadzamy sie sie stamtad albo ja wyprowadze sie sama, w miare szybko znalezlismy inne mieszkanie, roznica w cenie zadna za to SWIETY SPOKOJ od tego czasu bylam najlepszy synowa i jedna zreszta, bo inne pouciekaly :D

Gość gość
Wiecie co będzie z tą siostrą? Jak będzie mieć 16 lat pozna chłopaka, zaraz zajdzie w ciążę i się do niego przeprowadzi. Bo takie dziecko ma wzorce. W domu nie ma z kim pogadać, mama martwi się bieda i starsza córka,ktora ma mlodsza w d***e. młoda widzi że w ten sposób rozwiązuje się problemy.

Gość gość
21:13 nie genaralizuj bo nie wszystkie teściowe takie są. Poza tym autorka ma w d***e swoją rodzinę i wpierdzila się do domu rodzinnego chłopaka więc to inna historia.

Gość gość
Biedna studentka pobierajaca stypendium socjalne ma więcej kasy od tych bogatych bo utrzymuje ją mama na zmianę z "tesciowa" a te bogate zęby mieć parę groszy muszą w weekendy zapierdalać z ulotkami. Świat stoi na głowie.

Gość gość
Zgadnijcie gdzie jest teraz autorka :-)

Gość gość
od 2 lat spędza każdy weekend do poniedziałku u matki chłopaka ? ciekawe czy dokłada sie cos do obiadu, czy na przykład robi sałatkę, surówkę, sprząta, kupi ciastka czy leży w pokoju chłopaka i wychodzi żreć i srać, kąpie się wieczorami

Gość gość
ona jest oszustką, żeby dostać stypendium podała stan materialny i bytowy rodziny, kase bierze a na tą rodzinę wylewa najgorsze pomyje , pomieszkuje u matki chlopaka

Gość gość
Sprząta po obiedzie. I tak super bo w swoim domu nie robi nic.

Gość gość
Autorki, na cudzej krzywdzie swojego szczęścia nie zbudujesz. A póki co krzywdzisz swoich rodziców i rodzeństwo, rodzeństwo swojego chłopaka i być może jego rodziców. Ich nie jestem pewna bo może myślą że masz jakaś patologie w domu i czują się tymi dobrymi którzy cię ratują.

Gość gość
mam nadzieje że autorka wyjedzie gdzieś do ameryki , boże chroń mnie przed takimi ludźmi tam ją nauczą co to znaczy życie a zresztą wątpię żeby ona coś osiągnęła dlatego że w życiu sukces i coś osiagają ludzie którzy potrafią coś z siebie dać i żyją z innymi w zgodzie jest takie mądre powiedzenie Szanuj i bądź miły dla ludzi gdy pniesz się do góry bo możesz ich spotkać gdy zaczniesz upadać

Gość gość
żadna kobieta która źle żyje z matką i najbliższą rodziną nie ma dobrze w życiu

Gość gość
gość dziś masz rację i dokładnie jest z facetami.Jesli pozwoli sobą manipulować jest na poz.straconej.Jesli raz pozwoli sobie by ujadała na jego matkę to poczatek jego końca.Trzeba trzymac za twarz takie ścierwo.,albo puścić wolno,niech spada

Gość gość
Cóż, tak naprawdę każdy z nas popełnia błędy, kogoś krzywdzi. Sama pisałam tu negatywne ale nie wulgarne opinie na temat autorki. Ale przecież sama święta też nie jestem... Autorko,dobrze że tu napisałaś i przeczytałaś obiektywne opinie jak to z boku wygląda. Głupia nie jesteś, pewnie jakieś wnioski wyciagnelas. Ja ze swej strony przepraszam jeśli czasem pisałam zbyt ostro. Ale powiem ci że dobrze jest czasem krytykę usłyszeć, szczególnie od obcych.

Gość gość
Daj znać co postanowiłaś.

Gość gość
tia autorka zwiala gdzie pieprz rosnie. Przestarszyla się ze jej stypendium odbiora,ze gdzies to ktos zgłosi,odszuka ją po IP i straci stypendium i jeszcze bedzie musiala oddawac te co juz brala.

Gość gość
Jakim trzeba byc kretynem, żeby mieszkać z teściami/rodzicami, mając własną rodzinę?

Gość gość
gość dziś A cóz cie tak interesuje moja sytuacja,jesteś plotkarą?

Gość gość
Interesuje, interesuje daj znów.

Gość gość
znać

Gość gość
gość dziś wiesz gdzie mnie możesz??? w d.... pocałować.

Gość gość
Tam to już teściowa niech ciebie całuje.

Gość gość
Jak jej dasz te 500zł. Myślę że i tak nie pozwoli tobie się wprowadzić. Zrobiła by ze swojego domu KURWI DOMEK.

Gość gość
Jestem załamana. Teściowa powiedziała że 500zł to za mało :(

Gość gość
Na Twoim miejscu bym się wyprowadziła... Miałam taką sytuację, że razem z moim chłopakiem mieszkaliśmy u jego rodziców... To nie było dobre. ;/ Ciągłe awantury, brak swobody... Postanowiliśmy coś wynająć, rzeczy przewieźliśmy dzięki http://www.przeprowadzka.wroc.pl/ i żyje nam się nieporównywalnie lepiej.