Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie będzie żadnego trzeciego dziecka

Polecane posty

Gość gość

tak moje drogie, piszę ten temat tylko po to bo nie mam i tak komu się "wygadac" i "wypłakać": mamy już dwójkę dzieci 4 i 3 lata, mąż chce jeszcze 1 dziecko. Ja tez bym chciała ale.. nie nie nie ponieważ przy dwójce maluchów i to rok po roku mąż mi nie w ogóle pomagał, wręcz przeszkadzał, był nawet złośliwy, wredny i zazdrosny o to, że na urlopie macierzyńskim dłużej trochę spałam od niego ( to że w nocy tylko ja wstawałam do dzieci już nie miało znaczenia ). Narobiłam się przy dwójce sama i niech mnie za przeproszeniem w tyłek cmoknie - nie będzie żadnego trzeciego. A tym kobietkom, które mają dobrych mężów naprawdę proszę : szanujcie mężów bo dobry mąż to prawdziwy skarb. Sama ze łzą w oku patrzę na każde szczęśliwe małżeństwo

Niestety nie ma małżeństw idelanych, jednak sądze , że ojciec tak samo jak mama powinien opiekować sie dzieckiem...ojcostwo nie kończy się na zapłodnieniu... rozumiem Cię co czujesz, bo u mnie na początku mąż bardzo pomagał, jednak gdy wrócił do pracy juz nie wstawał w nocy, ponieważ Pan musiał się wyspać! Czasem Faceci nie rozumieja, że my też mamy prawo być zmęczone.

Gość gość
Rozmawialiście o tym, jak miałaby wyglądać opieka nad noworodkiem / niemowlakiem? Czy gdyby mąż zadeklarował, że tym razem będzie pomagać, zmieniłabyś decyzję?

Gość gość
mój twierdzi póki co że przy dziecku jest dużo pracy, zobaczymy co będzie jak dziecko sie urodzi, ale mysle że podtrzyma swoją opinie

Gość gość
A po co Ci 3-cie dziecko?? Ja bym nie chciała nawet połowę dziecka bo to tyle roboty przy bachorach. Nie rozumiem kobiet, jak można świadomie decydować się na takie tyranie? Głupie jesteście?

Gość gość
ja mam 1 i jak pomyślę o tej orce przy dzieciaku to mi sie wszystkiego odechciewa........ a gdzie 2 i 3? oooo nie!

Gość gość
to go zostaw i zrób sobie trzecie dziecko z normalnym pomocnym facetem

Gość gość
u mnie jest inaczej - ja chcę 3 dziecko, ale mąż nie chce :(

Gość gość
baerdzo współczuję takiego niedobrego męzA

Gość gość
nie bedzie tez zadnej pomocy

Gość gość
po co Ci te bachory???

Gość gość
żeby sprzedać na rynku :( bo po co się ma dzieci jak nie po to? idiotka

Gość gość
idiotko z bachorami są same kłopoty więc na g/ó/w/n/o te bachory.