Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tego chciałam wiecie że idę na koncert NIEZŁA TA NAUCZYCIELKA NIE?

Polecane posty

Gość gość

niezła ta nauczycielka, na początku myślałam, że to jakaś stara desperatka ( też trafiałam na psycholki, ale zwykle były po 40stce albo starsze) a taa to chyba jakaś młoda, bo 6 letni staż pracy i jeszcze to że idzie na koncert :D hahah jak myślicie jest niezrównoważona czy ma większe zaburzenie? czy po prostu nie lubi dzieci?

Gość gość
To młode dziewuchy lubia się znęcać nad dziećmi.

Gość gość
Ale bym jej skopał dupsko.

Gość gość
nie wiem, bo nade mną się znęcały akurat stare k***y

Gość gość
szkoda,że jak ja bylam w szkole nie było dyktafonów, to co moja wychowaczyni klas 1-3 wyprawiała było mniej więcej takie jak to albo i gorsze, bo nie karała każdego dziecka tylko kilkoro ( dziwnym trafem tylko dzieci z najbiedniejszych rodzin :/ :O ) a dla rodziców zawsze miła, tak grala na dwa fronty

Gość gość
Młode szmaty są najgorsze, bez uczuć. Koncert jest dla nich ważniejszy niż te biedne wystraszone dzieci.

Gość gość598
u mnie na matmie facetka rzucała kredą w uczniów, biła cyrklem a darła się tak że pół szkoły ją słyszało i nikt nie robił problemów :D

Gość gość
u mnie też któraś nauczycielka rzucała gąbką, już nawet nie pamiętam która, ale takie rzeczy bywają zabawne, a taką stukniętą miałam od plastyki, śpiewała sobie pod nosem, zachowywała się jakby nie wiedziała gdzie jest i co się dzieje :D zabawnie było, chłopaki wyskoczyli przez okno na jej lekcji (mielismy na parterze) xd