Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę byc opetana?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio martwi mnie moje zachowanie. Chodze do kościoła, ale tam c zuje sie nie swojo. Automatycznie po wejściu dostaję chrypę i nie mogę się odzywać, unikam wody świeconej, w kościele patrze cały czas w dół, w domu mam wrażenie że ktoś na mnie patrzy, mój kot się mnie boi, ostatnio moja mama nie zgodzila się na coś co ja chciałam i nagle zaczęłam wyzywac ją od szmat itp. A przecież nigdy bym tak nie powiedZiala o kochanej mamie. Mam nagłe ataki złości, krzycze przy tym i wyzywam kota i rodziców, czasami zdarza mi się ze zaczynam kopać meble, aż przychodzi mama i każe mi sie uspokoić, ale ja robię swoje. W szkole unikam księdza i wpadam w panike przed lekcja religii. Ostatnio właśnie przed religia wypowiedziałam zdanie którego bym nie powiedziała, brzmiało "kocham szatana" , najlepsze jest to że powiedzialam to na głos i wszyscy zaczęli się na mnie patrzeć jak na wariatke. Na religii mam dziwne napady śmiechu, nawet ksiądz mnie upominał. Mam nocne koszmary. Nie wiem o co chodzi, pomożecie mi? Mam 14 lat. I cały czas w moim pokoju są dziwne szelesty. Proszę nie miejcie mnie za wariatke ale pomóżcie i doradzcie co mogę w tej sytuacji zrobić. Kiedyś myślałam ze przesadzam i że to za dużo filmów, ale od jakiegoś czasu to jest coraz gorsze, bo w złości mam straszny ochryply głos.

Gość gość
Ja już popadam w paranoje, a nie wiem do kogo mam się zwrócić bo nie chce wyjść na wariatke.

Gość gość
A palilas juz kota ?

Gość gość
Dobrze, dziękuję ;)

Gość gość
jesli to nie bajka to idz do ksiedza egzorcysty

Gość gość
mialas moze do czynienia z wrozka, reiki, wahadelkami albo bioenergoterapia ostatnio? a moze z czyms innym? moze duchy wywolywalas?

Gość gość
To jest bunt nastolatka poglebiony z choroba psychiczna. A moze poczatku schizofremii

Gość gość
niech sie specjalisci wypowiedza co to jest schizofrenia nie snujcie wymyslonych przez siebie chorob jesli nie wiecie czym one sie charakteryzuja

Gość gość
Tak z tymi duchami to prawda, próbowałyśmy z koleżankami, ale to było raz. Bawiłysmy się też tymi laleczkami, ale to chyba nic złego.

Gość gość
I od razu mówie: wiem to było głupie.

Gość gość
Od razu mówie: tak to było głupie.

Gość gość
Ja sie kiedyś masturbowałam krzyżem ukradzionym z cmentarza i wzywałam Czarnego Pana . Ale nie przyszedł wiec już tego nie robie .

Gość gość
Zwyzywałaś kota ? To na 100 % opętanie .

Gość gość
Skończcie się czepiać o tego kota.

Gość gość
TRZEBA PRZELAC CI WOSKO;POCZYTAJ O PRZELEWANIU WOSKU; na to wyglada jak kladziesz sie spac koszule zakladaj na lewa strone i buty czy kapcie przed lozkiem na opak postawione czyli zewnetrznymi stronami od siebie,na przemian, i poszukaj ksiedza egzorcysty i z nim porozmawiaj

Gość gość
Dziękuję bardzo ;)

Gość gość
Czy ty jesteś ''mika''/?