Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wszedzie chca CV ZE ZDJECIEM?

Polecane posty

Gość gość

nawet na takie stanowisko jak pomoc kuchenna czy sprzataczka? I to nawet nie w jakis renomowanych firmach, a jak się tam pójdzie to kto zazwyczaj jest pracownikiem? Jakies przecietniaczki szaraczki delikatnie mowiac

Gość gość
zeby zobaczyć czy nie masz pomylone cos z garem :D

Gość gość
HaHaha, moje mysli odebrales/as z przed chwili doslownie. Dlatego strzelam sobie teraz z kamerki, a co ! Wyprofiluje się i będzie jak znalazl

Gość gość
czasami pozory myla. Mi kiedys facet wyslal zdjecie,na ktorym wygladal autentycznie jak uposledzony a na zywo takie ciacho,ze od razu odechcialo mi sie krecic z niego beke jak to mialam w zamiarze

Gość gość
też tego nie rozumiem i śmieszy mnie to... praca za grosze a wymagania jak z kosmosu; nawet w anglii nie chcą zdjęć w cv a pensje są wyższe niz w Polsce

Gość bezpracy
No tak to zaczyna się robić w**********e a jeszcze bardziej jest to wkurzające że że dają mi dokumenty do wypełnienia gdzie muszę podać swoje dane i nawet nie dzwonią a jak ja dzwonie to wtedy gadają że nie dostali albo jeszcze nie byli jej odebrać a zdarzyło się że nawet na spotkanie nie przyszedł jak się k***a umówił to powinien przyjść i nawet nie raczył zadzwonić i powiedzieć o tym a ja czekałam jak ten głupek przez godzinę to są nasi pracodawcy v w naszym kraju lalusie w garniturkach co chwalą się tylko zegareczkami komórkami laptopami na biureczku udając pana za biurkiem !!!!

Gość gość
Robią teraz tak że jak ktoś nie pracował np jako pomoc kuchenna albo sprzątaczka to nawet nie przyjmują do pracy gościu chciał nawet do zmywania naczyń i jeszcze mordę darł że się nie że nie pracowałam a potem jeszcze chciał dane kontaktowe debil i tak nie zadzwonił to na huj oni te dane biorą s*******e j****i