Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mycie się pod przysznicem

Polecane posty

Gość gość

Kieruje pytanie do was kobiety czy wy lubicie myć się pod prysznicem? i powiedzcie mi bo ja jestem młodym chłopakiem mam 23 lata i lubie szczerze patrzeć na dziewczyny które się myją pod prysznicem i też chciałbym pójść z jakimiś dziewczynami pod prysznic myślicie że to normalne jest? I czy miałbym taka szanse ;) ? Lubicie się też kobiety razem myć ze sobą w łazienkach pod prysznicem ?

Gość gość
Jakis fetysz? Ja mylam się z kolezanką na wakacjach, ale pozniej rozpowiadala kazdemu jaki mam rozmiar cyckow, jak wyGladam na dole. Ogolnie nie przeszkadza mi to, ale z kims zaufanym

Gość gość
Nie mam w zwyczaju myć się z koleżankami, bo prysznice są ciasne. Jak ty chcesz myć się z dziewczyną, to niech jakaś zostanie twoją dziewczyną, to wtedy żaden problem.

Powiem więcej. Jeśli chodzi Ci po głowie, że mógłbyś dziewczynie wsunąć dłoń między nogi i przylgnąć biodrami do jej nagich pośladków, tarmosić jej sutki, muskać delikatnie zębami jej ucho, gładzić po brzuchu i udach, w zaparowanej kabinie prysznicowej, to już w ogóle, przegrałeś życie :classic_cool:

Gość gość
No to po co ona tak to rozpowiada innym ? A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy wy nie macie tak że jeśli jesteście pod prysznicem i nagie to nie macie takich odczuć że was ktoś podgląda i później będzie gadał jakie macie fajne cycki i tyłek ? Bo zauważyłem że wy gadacie o facetach że patrzymy na wasz rozmiar cycków i że lubimy na takie rzeczy patrzec

Gość gromowładna
Jesteś bezlitosny świstaku. A chłopak pyta po prostu czy lubimy się myć. odpowiedź: lubimy :classic_cool:.

Gość gość
DO kusza Myslivski My kobiety tak już mamy - co masz tu na myśli możesz powiedzieć ? Tylko pytałem świstaku więc może się odczep ! , pozatym to nie do ciebie jeśli nie jesteś kobietą.

Gość gość
A Tak na marginesie nie jestem tutaj długo, i możecie mi dziewczyny powiedzieć czy miałbym szanse na takie coś aby pójść z dziewczynami pod prysznic ? czy raczej nie godzicie się na takie coś i nie lubicie jak jest facet w waszej obecności ;)

Zbiorowe ablucje dziewcząt są pożądanym zjawiskiem socjologicznym. Niestety dość trudnym do zaobserwowania dla kogoś w moim wieku. 23 latek ma nieco większe szanse. :-o

Gość gość
a dlaczego myślisz że ja mam większe szanse ? No to co mam zrobić ? I jak uważacie czy dużo jest takich kobiet jak wy co się lubią razem myć ;) ? Kiedy macie zamiar razem się umówić pod prysznic? A mi nie chodziło tylko o patrzenie się , tylko chodziło mi czy ja mógłbym się przyłączyć do tego ;)

Ja jestem facetem, pomimo jednak tej ułomności, zdarza mi się brać prysznic. Czuję wtedy zyliony małych oczęt wpatrzonych, wręcz wżerających się w moje nagie, boskie ciało... Myślisz, że to przyjemne, kiedy później muszę słuchać opowieści, czego by to nie zrobiły z moim trzydziestoczteroipółcentymetrowym pytongiem, napalone bezwstydne niewiasty, bez zahamowań i żadnych zasad? Naprawdę chciałbyś być na moim miejscu? Nie sądzę.

"a dlaczego myślisz że ja mam większe szanse ? No to co mam zrobić" Dlatego, że statystycznie masz szansę żyć znacznie dłużej niż ja. I znacznie większą szansę, by wyjść poza sferę wirtualnych dociekań. :p

Gość gość
A ty ile masz lat ? I o co ci tu chodzi o ta sferę wirtualnych dociekań? I powiedzcie coś więcej dziewczyny jeszcze ;)

a ze mna zaden kocur nie chce sie kapac 😭 twierdza, ze "wrzatek" zle na nich dziala :(

Gość gość
a czemu nie taktowne? Do kotka poes a to wiesz dalczego nikt z Tobą się myć nie chce?

Widzę, drogi Świstaku, że jesteś ekspertem w dziedzinie mojego trzydziestopięciocentymetrowego przyjaciela. Chciałbyś o tym porozmawiać, czy po prostu dać Ci go przez chwilę potrzymać?

Że niby miałbym sobie zrobić z nim zdjęcie i powiesić nad kominkiem? Czułbym się zaszczycony, ale wszystko rozbija się o to, że nie mam kominka.:-o

Gość gość
No to jak powiedzcie mi dziewczyny czy miałbym na taka szanse pójść się myć z kobietami ;) nie przeszkadzało by wam takie coś że facet idzie się myć z wami ? myślę że było by przyjemnie wtedy. Żyje się tylko raz więc jakieś chyba przyjemności się każdemu należą

Gość gość
No może i tak do końca to nie jest Oczekuje odpowiedź od was dziewczyny czy miałbym taka szanse? I jeszcze możecie mi powiedzieć czy dużo jest takich kobiet które lubią się razem myć ze sobą ?

Gość gość
I możecie mi dziewczyny też powiedzieć czy któraś z was lubi jak się ja podgląda? i co byście zrobiły jakbyście zobaczyły że jakiś obcy facet was na boku podgląda jak jesteście gołe ? Możecie powiedzieć czy jeśli jesteście nago to myślicie może tez o facetach i chciałybyście zobaczyć nas nago ? czy u was tak nie ma , jak u nas że my jak was widzimy nagie to jesteśmy podnieceni szczegolnie te nasze penisy. I se myślimy jaka ładna laseczka chętnie bym ją ....