Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakbyś zareagowała gdyby dwóch młodych typków w autobusie zaczęło

Polecane posty

Gość gość

rzucać niewybredne teksty na widok stojącej na przystanku lasencji typu szarpałbym jak reksio szynkę, niezła dvpa etc? a) zrobiłoby mi się przykro, że to nie ja się im tak spodobałam b) zaczęłaby się bać, że stanie mi się coś przykrego z ich strony c) ?

Gość gość
c.) poprosiłabym stanowczo, acz uprzejmie, by zamknęli ryje

Gość gość
serio byś tak zrobiła? a ile masz lat?

Gość gość
ja bym nawet nie usłyszała,żeby nie słyszeć żadnych prymitywów mam zamontowane na czas podróży słuchawki i p************e co kto plecie

Gość gość
pomyslalabym,ze sa nie"doj"eb"ani i rzucila komentarz w stylu "nie dla psa kiebasa"

Gość gość
20. miałam już raz taką sytuację, kiedy dwoje wsiadło na jakąś zahukaną dziewczynę.

Gość gość
gość dziś nie bałabyś się, że odpowiedzą ci coś w rodzaju: a ty za to mogłabyś mi co najwyżej opierdolić kutasa?

Gość gość
nie ma postaw do wybrania a i b c) olałabym sytuację, nędzne teksty gimbazy to nie moja sprawa,

Gość gość
op******ic k****a potrafi kazdy nie kazdy potrafi zrobic to tak zeby k***s zrozumial ze jest to w jego DOBRZE POJETYM interesie

Gość gość
c) zrobił bym im loda :D

Gość gość
gość dziś i nie przemknęłoby ci przez myśl, że zaraz mogą się przypierdolić do ciebie? że ją tylko obgwizdali, a ciebie może spotkać jakaś cielesna nieprzyjemność?

Gość gość
zazwyczaj po takim tekscie facet glupieje i nie wie co ma odpowiedziec. jeszcze sie nie spotkalam z odpyskowaniem. a gdyby nawet to co z tego? nie mam zamiaru wysluchiwac bolesci jakis napalonych pseudo badboyow. pewnie wywiazalaby sie niezla klotnia ale mam to w nosie. chca gadac niech to robia cicho,a nie na pol autobusu.

Gość gość
gość dziś nie bałabyś się, że potem wysiądą za tobą i na ulicy zrobią ci jakąś krzywdę? waszym zdaniem jestem jakaś nienormalna, że zaczynam się bać gdy znajdę się w pobliżu takich dokazujących kolesi?

Gość gość
w zależności od nastroju i tego jak głośno by komentowali albo bym w ogóle nie zarejestrowała albo kazałabym im zamknąć mordy + jakiś komentarz na temat tego, że szarpać to on może tylko pędzelek kolegi obok.

Gość gość
powinnaś mieć przy sobie gaz skończyć kurs walki polecam ,fajny nóz ale tu masz ryzyko że pójdziesz siedzieć za odcięcie k****a :-)

Gość gość
ale czego sie bac? dziewczyno napasc ciebie moze kazdy. nie musi to byc typowy dresiarz. troche zahukana jestes. moze jakas terapia? kurs samoobrony?

Gość gość
bo widzisz, w czasach szkolnych najwięcej przykrości spotkało mnie właśnie od tych najbardziej wyszczekanych kolesi. próby oporu zawsze kończyły się dla mnie gorzej niż przeczekanie sytuacji. oprócz jednego ocieracza autobusowego nie zdarzyło mi się jeszcze paść ofiarą żadnego miłego i kulturalnego pana

Gość gość
"gość dziś i nie przemknęłoby ci przez myśl, że zaraz mogą się przypie**olić do ciebie? że ją tylko obgwizdali, a ciebie może spotkać jakaś cielesna nieprzyjemność?" Nie, nie przyszłoby mi to na myśl a zwłaszcza ta cielesna nieprzyjemność. A tak w ogóle to my jesteśmy w autobusie, a komentowana laska na przystanku, tak więc podany przykład to tylko kozaczenie na odległość.

Gość gość
gość dziś ale zaraz możecie wszyscy razem wysiąść i zostać sam na sam, bo jest późno i nikt już się nie szlaja po zadupiach. a omawiana lasencja była z facetem

Gość gość
"waszym zdaniem jestem jakaś nienormalna, że zaczynam się bać gdy znajdę się w pobliżu takich dokazujących kolesi?" Właściwie większość dziewczyn jest w takiej sytuacji zaniepokojona, niezależnie czy chodzi o gówniarzy czy o pijaczka drącego mordę, ale nie można tego demonizować jakby taki wygadany szarpacz szynki miał zaraz nas śledzić i zaatakować czy coś podobnego.

Gość gość
"ale zaraz możecie wszyscy razem wysiąść i zostać sam na sam, bo jest późno i nikt już się nie szlaja po zadupiach" Chyba mnie to nie dotyczy, bo nie wysiadam na zadupiach. Autobusem międzymiastowym dojeżdżam na dworzec w swoim miasteczku i nigdy nie jest tam pusto, a miejskim mpk w nocy wracam gdy jest pełen studentów albo pań wracających z roboty w marketach, więc małe szanse na "sam na sam". Generalnie nie drażnię lwa i lew mnie nie atakuje :)