Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Nowregii czy nie

Polecane posty

Gość gość

Chcę wyjechać do pracy do Norwegii czy ktoś korzystał z portalu pracaidealna.pl??

Gość gość
ja kożystam z Urofuraginum

Gość gość
Świetny portal umożliwiający znalezienie pracy w Norwegii i stworzenie CV w języku Norweskim oczywiście za darmo!

Gość gość
Jestem w gronie szczęśliwych posiadaczy pracy w Norwegii za pośrednictwem tego portalu. Obecnie przebywam w Norwegii, pracuję na budowie. Portal ten napisał dla mnie CV i wstawił na portal, po 2 tygodniach otrzymałem telefon w sprawie pracy.

Gość gość
Zadzwoniłam, pogadałam i dostałam pracę w Norwegii jako opiekunka dziecka, zadzwonili do mnie Polacy mieszkający w Oslo... stawka 180koron na godzine. Czas pracy 10 godz dziennie.

Gość gość
Z początku myslałam ze to oszustwo jakieś, ale spobowałam. Zadzwoniłam , otrzymałam kilka poleceń do CV. I juz mam realną szansę wyjechać za granicę.

Gość gość
Bardzo gorąco polecam ! Korzystałam , jestem zadowolna , bardzo mili pomocni ludzie. Bez problemu znalazłam pracę , wszystko dzięki nim ;)

Gość gość
Dzwoniłam do nich i rozmowa trwała okolo 15 minut ;) przetłumaczyli CV na norweski i 4 dniach zadzwonili z Norwegii z oferą pracy, polecam ! :)