Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zinnym

Chce zobaczyć dziewczynę z innym

Polecane posty

Gość zinnym

Jak w temacie. Od jakiegoś czasu marzę o tym by któś zajął się moją dziewczyną na moich oczach. Czyli tak zwany trójkąt w układzie 2m 1k. Nie wiem skąd to się u mnie wzięło, jednak bardzo mnie to podnieca, myśl że któs porządnie w****** moją laskę, zobaczyć jak sprawia jej to przyjemność i ona komuś. Wiem że to jest jakieś zboczenie, jednak bardzo bym chciał aby kiedyś do tego doszło, z moim udziałem w tym lub bez. Co o tym myslicie? Ma ktos tak podobnie? Wypowiadajcie sie panowie i panie

Gość gość
Oby Ci chóój w leżącą ósemkę się skręcił. 🖐️

Gość zinnym
dziękuję za pomocną odpowiedź :) A tak na przyszłość, prosze bardziej o wypowiedzi normalne i raczej od osób zainteresowanych :)

Gość gość
Ja tez chcialbym popatrzec jak inny facet obraca moja zonke. Co ja moge zrobic, ze mnie to podnieca...? :-)

Gość zinnym
No właśnie. Kiedyś ją podpuszczałem troszke w rozmowach, ale nie sadzilem ze zacznie temu ulegać, i gdy zaczęła o tym mowić odważnie że możemy tak zrobić ale tylko ona poczulem bardzo dziwne uczucie, zazdrosc z nieeesaaamowitym podnieceniem. Nawet jeśli to by był tylko jakiś lodzik w jakiejs toalecie to rozerwalo by mi spodnie.

Gość gość
Mam to samo i ona tez by chciała. Boimy się tylko czy to nie zepsuje naszego związku. Póki co opowiada mi jak to robiła z innymi (przede mną) i bardzooo mnie to podnieca a gdy jestem w niej to w drugi otworek wsadzam jej małego przyjaciela (wibrator) który specjalnie kupiłem :P

Gość zinnym
No właśnie tez mamy takie obawy. Jednak chyba podniecenie wzielo by góre. Tylko jak to mozna zorganizowac wogule?

Gość trójkątnie
Już kiedyś pytałem w innym temacie. Dostałem wiele wyczerpujących odpowiedzi które bardzo mnie satysfakcjonowały. Wynika z nich że: Po 1: trzeba umieć oddzielić seks z przyjemności od tego z uczucia, w trójkącie nie ma miejsca na uczucia. Po 2: pierwszy raz najlepiej z parą, wtedy żadne z was nie będzie miało wyrzutów sumienia i nikt nie będzie pokrzywdzony. Po 3: osoba/y z którymi chcecie się spotkać nie mogą być bliskimi znajomymi bo będzie ciężej urwać kontakt w razie co. Jeśli jakaś para byłaby chętna na pierwszy raz z Warszawy to pisać na myrazem-85@wp.pl -> są badania, My też pierwszy raz chcemy spróbować, możemy umówić się na jakiegos drinka a potem hotel lub coś innego. PS: to ja, gość dziś

Gość trójkątnie
Aha, zimny, poproś ją aby Ci opowiedziała jak to robiła ze swoim byłym albo jakby to robiła z innym a w tym czasie zwal sobie lub niech ona to zrobi (lub w czasie seksu). Odlot na maxa jeśli faktycznie kręcą Cię te klimaty :P

Gość zinnym
dziekuje za odpowiedz serdecznie. Rwoniez wyczytywalem takie wskazowki wlasnie i mysle ze to sluszne uwagi. Jasne ze podnieca, czesto wysyla mi takie smski do ktorych sobie wale, albo mowi mi do ucha takie rzeczy gdy sie kochamy. i to jest mega.

Gość trójkątnie
Ile macie lat i skąd jesteście?

Gość zinnym
Po 20 a skąd to raczej wole nie pisac tutaj. jednak na pewno zbyt daleko od warszawy ;/

Gość trójkątnie
Szkoda... szukamy kogoś kto nie będzie przekraczał granic gdy np. powiem STOP. Tego też się boję trochę, nie chcę jakiegoś zboka który się od razu na nią rzuci jak zwierze.

Gość zinnym
doskonale cie rozumiem. zeby to nie byl jakis narabany bufon tylko ktos ostrozny odpowiedzialny i swiadomy

Gość trójkątnie
Dokładnie! A o takiego ciężko, bardzo ciężko eh... Wiesz, mam tak że nawet sam seks z inną by mnie tak nie kręcił jak gdybym widział moją robiącą to z innym. Ona też by chciała, wiem że już kiedyś była w 2m+1k i opowiadała że było super (oczywiście mnie tą opowieścią podnieciła jak nigdy, kochaliśmy się potem całą noc i dzień) tylko nie wiem gdzie takiej osoby szukać? Obecnie szukamy pary, na taką konfigurację się zdecydowaliśmy. Pisałem już na kafe ale nikt się nie odezwał. Mam też niby kolegę który się ślini na widok mojej dziewczyny, sam jest w związku i nie trudno byłoby mi z nim zerwać kontakt ale mimo wszystko... sam nie wiem. Planujemy też żeby gdzieś wyjechać i tam kogoś poznać, jakąś parę a potem urwać kontakt.

Gość trójkątnie
Won z reklamami. A nawet jeśli to nie reklama to nie polecam takich stron. Sprawdzałem już np. seksfotkę i sami zboczeńcy napakowani, natomiast pary... Ken i Barbie.

Gość zinnym
Trójkątnie - mogłbys opowiedziec mniejwiecej jak to wygladalo? jak do tego doszlo, jakie pozycje itp ? :) pozdrawiam . Tez chcialbym zeby moją mi mogła taka historie opowiedziec. I bardzo sie ciesze ze trafilem na podobną osobę

Gość trójkątnie
My jeszcze razem nic nie robiliśmy takiego. W sensie chcesz żebym Ci opowiedział jak ona to robiła? Mógłbym, ale na maila a tego nie preferujesz?

Gość zinnym
Tak wlasnie o to mi chodzi :) Nie preferuje jesli chodzi o konwersjacje jak na czacie, a jesli chodzi o jednorazowe przeczytanie czegos, to akurat wchodzi w gre email- vostro1000@onet.pl prosze o opowiedzenie

Gość zinnym
aaa

Gość trójkątnie
Kolego, tak sobie właśnie zdałem sprawę że piszesz bez hasła a to oznacza że jakiś zbok może się podszywać więc niestety...

Gość zinnym
naprawde to moj temat ! Nie wiem co to znaczy bez hasla, tutaj jak pisze post niby musze wpisywac hasło więc nie wiem. Tego : aaa nie pisalem ja. Jak moge to udowodnic? Moge jedynie wstawic tutaj link ze założyłem ten temat jeszcze gdzies indziej.

Gość gość
Mnie chciał widzieć chłopak podczas seksu z jego kolegą.Czekaliśmy na okazję,ale przypadkowo doszło do seksu z dwoma kolegami mojego chłopaka podczas spotkania na piwku u nas.Obaj koledzy byli troszkę zaskoczani tą sytuacją.Chłopak podczas picia pierwszego piwka zaczął mnie pieścić przy nich i rozbierac.Koledzy chcieli grzecznościowo wychodzić by nam nie przeszkadzać.Ale chłopak powiedział pomożecie mi.Spojżeli na mnie ja sie uśmiechnęłam i powiedzialam,że tak pomożecie?Wtedy zaczęli się rozbierać i doszło do wspaniałego seksu przez każdego z nich kolejno.Do dziś pamiętam to rżnięcie podczas tego wspaniałego seksu grupowego.Więcej nie doszło do seksu grupowego,lecz nigdy do tego nie wraca,ani nie wypomina mi tego mąż bo sie ożenił ze mną.Po ślubie widocznie mąż ma zasadę nie ma żadnej zdrady nawet kontrolowanej.Do takiego seksu z chłopakiem trzeba brac wszystko pod uwagą by potem nie wyominał ,że jesteś kurwą bo i tacy się zdarzają.

Gość gość
Oby Ci z piz/dy wrosły wodorosty i stado szerszeni. 🖐️

Gość trójkątnie
Niech Ci będzie zinnym, co mam Ci opisać?

Gość zinnym
do gosc: bardzo dziekuje za podzieleniem sie tą informacją. To chyba wspaniale przezycie dla kobiety prawda? Jest to lepsze odczucie? wspominasz to milo? powtorzylabys to? do trojkatny: opisz mi prosze Cie tą sytuację jaką opowiedziala Ci Twoja kobieta

Gość trójkątnie
Napisałem ;) a słuchaj, czy Twoja partnerka chciałaby takiego układu? Rozmawiałeś z nią o tym, że Cie to kręci? Miała wcześniej kogoś?

Gość gość
Zinnym, ja z moim partnerem szukamy fajnej pary od jakiegos czasu... Mojego faceta tez to kreci na maxa i chcialabym w koncu cos takiego zaaranzowac :). Moze @?