Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zinnym

Chce zobaczyć dziewczynę z innym

Polecane posty

Osoba sprawdzona, pewna. Z punktu widzenia pary byle kto to ktoś nieznany, wiesz, umówienie się np. na forum i od razu seks. Ja bym chciał najpierw spotkać się na kawę parę razy, poznać. Chodzi między innymi o możliwość złapania choroby.

Gość gość
A to już co innego. Jasna sprawa. Pierw się trochę poznać i wtedy ... Też tak myślę.

Gość gość
Północny wschód :)

Gość gość
:)

Gość obrien
no wlasnie,czytajac kilka postow wczesniej,nasuwa mi sie jedno pytanie do panow ktorzy maja takie fantazje,czy naprawde kochaja swoje partnerki,zony??? czy poprostu fantazja jest tak silna ze przewyzsza jakiekolwiek uczucia...moi znajomi (mezczyzni)tak samo nie mogli pojac jak mozna ukochana kobiete wystawiac jak worek na sperme innemu facetowi,brak szacunku ...brak jakichkolwiek wyzszych uczuc

Gość gość
Mój chłopak mnie kocha bardzo,ale też chciał by mnie przeleciał inny.Do tego miał już przygotowanego kolegę i jak się okazało z dużym k*****m.Nie miałam nic przeciwko by mnie przeleciał ten kolega.Doszło do seksu i twał całą noc.Chłopak był podniecony jak nigdy podczas seksu tylko ze mną.Teraz po tym seksie gdy tylko się rozbiore od razu ma twardego,czego kiedyś nie było po moim rozebraniu.

Widzisz, obrien, to nie do końca tak. W takim trójkącie nie ma miejsca na uczucia jak mówiłem wcześniej, chodzi o samą przyjemność. Dla jednego zły jest seks partnerki z innym, dla drugiego gdy np. z innym zagra w tenisa czy coś. Nigdy tego nie próbowałem (trójkątu) mimo że chciałbym. Rozmawiałem z moją partnerką o tym, zapewniła mnie że kocha tylko mnie i tak samo ja ją. Ufamy sobie i wiemy że to by nas nie zniszczyło, nie myślimy o tym jak o oddaniu jej innemu, przecież nie weźmie za to kasy. Przyjemność i nic ponadto.

Gość obrien
Ja sie powaznie zastanawiam czy on mnie kocha rzadajac tego odemnie...szczerze mowiac gdybym dostala za to kase,pokryloby to moje ,,straty moralne,,jako ze kazdy z nas ma swoje fantazje,i w moim przypadku sfera finansowa jakby bierze gore nad moralna (co nie znaczy ze bylabym w stanie uprawiac regularna prostytucje jako zrodlo dochodu,brrrr) Kazdy z nas ma jakies bariery ,granice,jeden postrzega je w taki sposob inny dopuszcza zupelnie cos innego,dlatego pytam,draze,jestem ciekawa...dlatego ze w moim pojeciu ,jesli on oddaje mnie,niemalze sila innemu...to jaki problem jest w tym zebym mogla z kims sypiac za jego plecami...i tu juz jest afera i zgrzyt...nie chce tego robic tylko chce zmusic go do jakies logiki w tym wszsystkim,bo zasady ustala wylacznie on,wedlug wlasnego pokretnego rozumowania,a do tego niestety potrzeba dwojga rownie pokretnych dusz,zeby sie porozumialy ,inaczej kazdy dostosuje ta zabawe pod wlasne potrzeby...i wtedy juz w zasadzie brak miejsca na zwiazek,wszystko traci sens,jaka milosc,jaka rodzina...poprostu orgia i po orgii kazdy idzie w swoja strone

Gość obrien
Witam po weekendzie,na ktorym jego fantazja zostala wykonana,pojechalam do niego,byl tam jego kolega,maly gruby z malym sprzetem,wyzywal mnie podczas sexu,ktory byl koszmarny,w pewnym momencie ujezdzajac go siegnelam po telefon i zaczelam sie nim bawic ,tak zeby zrozumial jaka to dla mnie beznadzieja...co chwile wstawalam i sie ubieralam,bo to mnie ani nie bawilo,ani nie podniecalo,poprostu nie mialam z tego nic,do tego koles mial jakis dziwny fetysz wpychania jezora do gardla,ucha i nosa podczas sexu,juz kiedys sie z czyms takim spotkalam,i rozstalam z delikwentem szybciej niz wogole zwiazek sie rozkrecil,wlasnie dlatego ze sex byl fatalny...wiec mialam cos w rodzaju flash back z przeszlosci...moj facet bezprzerwy pieprzyl ze chce widziec jego sperme wyplywajaca z mojej ci..ki...podjarany jak malpa,we mnie to wszystko budzilo znuzenie ze zmeczeniem,wkoncu wstalam ,ubralam sie i powiedzialam wprost ze dziekuje mojemu facetowi za zafundowanie mi najgorszych erotycznych doznan w zyciu,ze czekalam dlugo zeby sie z nim spotkac,bo zyjemy od jakiegos czasu na odleglosc,ze chcialam z nim spedzic ten czas i sie kochac a tymczasem zaserwowal mi g..no wszechczasow...to tak na tyle w temacie z mojej strony

Gość gość
Jestem chetny na to by z toba i twoja kobieta isc na calosc 28l.5 razy bylem w 3 bardzo mnie to podnieca

Ja bym raczej tego wolał nie widzieć. Naprawdę czerpiesz satysfakcję, że ktoś pierzy twoją kobietę? I ona się na to zgadza?

Gość gość
Powymieniamy sie opowiescia kto chetny

Gość gość
Z***biscie jest widzac jak inny rznie hej d**e a ona steka

Gość gość
Widok to dopiero jest jak wklada jej do buzi lapie rekoma za glowe i zaczyna ja j***c w ustka az sie dlawi to mnie jara

Gość gość
A teraz czas na 4 gosci i ja

Gość gość
Zpna chce z 4 kumplami no i ja

Gość gość
Musze to mapisac jak jeden wali mojej d**e a drugi do buzi a zaraz ja zapakuje jej kto zgDnie gdzie

Do tej co ją niby mąż sprzedał : "Poznalam goscia na portalu 'do seksu', bo nie chcielismy aby byl to ktos znajomy.... popisalam z nim, pogadalam, nagie fotki itp zgodzil sie na spotkanie w trokacie ale pierwsze chcial zapoznawcze typu 'kawa we troje' no to ok pojechalismy... " No i miał wolne 3000 zł , a wcześniej oglądnał towar na fotkach.... i mu się spodobała. jeśli ta historia jest prawdziwa , to ja tu widze dobry bajer, bo to on chciał cię kupić, i sama się nieswiadomie mu sie sprzedałaś.... Przynajmniej ja tak oceniam..... a ta historyjka pewnie wymyslona....

Gość gość
Moja dziewczyna teraz zonka uprawiala seks z nami trzema.Ja i dwoje kolegow caly czas chodzilismy z dziewczyna czesto dochodzilo do seksu grupowego i wszyscy sie w nia sposzczali.Nie bylo zadnych skrepowan i brzydzenia sie soba wchodzac w zalana cipke poprzednika.To samo obciagala kazdemu.Wybrala mnie na meza a jest sliczna.

Gość gość
Jajuz dalem rade widziec jak ja p******i copsko nawet rz.elismy ja obpje na raz w c**e pizniej d**e i c**e nawst na pieska jej walil ale w co to niespozalem a ja wsunolem kej w buzie

Gość gość
Do papy to podstawa .ozna walic tak z kilkoma na raz

Gość gość
Ja miałam wielu partnerów seksualnych, mój mąż był prawiczkiem i zawsze miał marzenie żeby zobaczyć jak inny facet mnie ****** kiedyś pozwoliłam na to i się rozczarowałam, jak zobaczył wielkiego k****a innego faceta w mojej piżdie to mu kompletnie sflaczał fiut i od tej pory mi wymawia że jestem mocno r*******a i nie czuje podniecenia ze mną.

Gość stary kotlet
Byłem Jej nie pierwszym a jednak bardzo zakochanym do takiego stopnia ...że urodziła nam się córeczka. Często wierciła się we mnie ciekawość moźe zazdrość ale teź czułem podniecenie.Prosiłem czasem o więcej szczegółów i wtedy Jej dłonie delikatnie początkowo a później energicznie wyczyniały na mojej fujarce rytmy rozkoszy. Kiedyś już po narodzinach maleństwa podczas takiej gry wstępnej poprosiła bardzo czule. ..o prezent.Szczególny prezent....chciała bym się zgodził by miała kochanka.Byłem tak zniewolony podnieceniem że się zgodziłem co w nagrodę wzięła mi do ust w kt9rych wytrysnalem .Była cudowną źoną,matka,kobietą,świata poza nią nie widziałem.Zgadzałem się na wszystko dla niej, raz ,drugi i trzeci choć na codzień po kilka razy Jej dogadzałem.Wreszcie przeprowadziła tego ostatniego do domu i oznajmiła że to ostatni już raz.Przy nim przytulila się mocno do mnie dotykała moje nabrzmiałe spodnie i mocno porzadliwie wpiła się w moje usta.Odwróciła głowę do niego przywołał a go wzięła za rękę i oswiadczyła ze teraz ma dwoch mężów, chce nas obu juź na zawsze.Przyzekła że jeśli spelnie to życzenie to tak na zawsze pozostanie,dogodzi nam obu.Dotrzymuje nam słowa juź wiele lat i wszyscy pielegnujemy ten wybór. ......

Gość stary kotlet
Jest bardzo ponetna,seksowna,gorąca a zarazem wspaniałą i oddaną. Kocham Ją ponad wszystko i zgadzam się na wszystko czego zechce.Po pierwszym kochanku całą noc mi dziekowala a kończyłem w Jej ustach.Był też drugi i następny a głodu nie miała bo codziennie Ją dobrze zaspokajałem.Wreszcie przyprowadziła młodego znajomego z sąsiedztwa , kochanka.Wyznała że nie może i nie chce się rozstać ani z nim ani ze mną. CHCE NAS OBU! .......Kiedy się kochamy we troje i on w niej penetruje wtedy bierze mojego do swoich ust bym w nich skończył , to taki z Jej strony rytuał w podziękowaniu, cudowną tą moją żona. .

Gość gość
ja mam tez ten sam problem bo moj facet ma malego a na dodatek to sposzcza sie juz po dwuch minutach.Ale poznalam faceta jak moj byl na sluzbowej delegacji pol roku i juz na pierwszym spotkaniu nie pozalowalam ze mu sie cala oddalam bo dopiero wtedy ujrzalam duzego penisa,jak wszedl we mnie to myslalam ze z radosci oszaleje ,a on posuwal mnie jak tylko mogl a ja tylko wrzeszczalam i wiecej chcialam,a na drugim spotkaniu to sie calkowicie rozluznilam i d**e mu podsuwalam jak najdokladniej bo calego w sobie chcialam miec,a co dalej to innym razem

Gość Spełniona699
90%facetów marzy i to kupi jeśli partnerka dobrze to rozegra i go pomału przygotuje.Podniecony partner traci kontrolę nad świadomością podczas dobrego seksu wystarczy wtedy ciepło zapytać czy się zgadza na ...Jeśli przytaknie to po....oznajmić że to był a tylko fantazja.Na pewno po takiej próbie sam juź podejmie ten temat i będzie wymyślać sceny i proponować z kim......Ja tak mojego urabiałam że wybrał samodzielnie tego którego upatrzyłam i bardzo niechetnie z oporami się zgodziłam i to jeszcze pod warunkiem że On sam to zorganizuje ;D .To czego się doczekałem przerosło moje oczekiwania.Całą noc mnie obaj eksploatowali aź się ze mnie wylewało.Obaj przyźekli że chętnie to będą robić kiedy tylko Ja zechce.Jutro ma być następny raz i to mój zaprosił kochanka.Wspaniałe!