Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość musicandme

jakoś tak tęsknię. Czy napisać do niego?

Polecane posty

Gość musicandme

Otóż przez wiele miesięcy miałam w pracy angielski dwa razy w tygodniu. Lubiłam tam chodzić, bo facet był zabawny i śmiesznie prowadził lekcje. Potem zmieniłam pracę wiec już nie mogłam tam chodzić. Dowiedziałam się też ze zaraz po mnie ten nauczyciel przestał tam pracować. Teraz po kilku tygodniach dotarło do mnie, ze jakoś tak mi smutno. Wiem ze to głupio brzmi, bo jak tam pracowałam to czasami nie chodziłam na angielski bo mi się nie chciało, a jak teraz nie mogę chodzić to chętnie bym poszła. Chyba się zżyłam bo lekcje często mieliśmy w 2-3 osoby i tylko sobie gadaliśmy nieformalnie. Zastanawiam się jak on by to odebrał gdybym do niego napisała maila. On prowadzi w radio audycje muzyczną. Nigdy tego nie słuchałam, dopiero teraz zaczęłam. Chyba bym chciała sie tym z nim podzielić, ale nie wiem co on sobie pomyśli jeśli tak wypalę z mailem, bo nigdy nie mieliśmy takiego kontaktu, tylko na lekcjach. Dodam, ze mam męża o którym on wie, bo często o nim mówilam na zajeciach, ale nie chciałabym zeby to wyglądalo jakbym chciala nawiazać jakąś relacje damsko-męską. Co myslicie, jak taki mail moze byc odebrany?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować