Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facebook tvn24 i matka wiążąca dziecko do stołu

Polecane posty

Gość gość

Na fb na stronie tvn24 w artykule gdzie nauczycielka przykleja dzieciom tasme pisze troll ktory wkręca matki zetez tak robi a te sie nabierają. Smiac sie czy płakać :-D

Gość gość
Tez czytam i ubaw mam jak polki matki sie nabierają :-D

Gość gość
Zapewne kobieta nie ma chłopa bo jest obleśna heee i się wyzywa na dzieciach,zasługuje na liścia szmata !!!

Gość gość
A one lykaja jak pelikany. Ta kobieta pewnie dzieci nie ma i jaja sobie z was robi

Gość gość
Popieram ta matkę za dyktafon brawo :-) Prawda wyszła na jaw!!! Takie szmaty nie są nauczelkami TYLKO stare panny

Gość gość
Nie było napisane troll,ta kobieta to stara panna krórej nikt nie chce !!! Popieram za liścia

Gość gość
Ona jest strasznie brzydka bleeeee

Gość gość
dajcie linka

Gość gość
ja ja znam to stara panna

Gość gość
Bożena mat...... wejdz na fb i na stronę rvn24i dala komentarz bozena o dziecku alanku. A polowa matek się wkręcilo i wzięło to wszystko na serio:-D jak i to ze poprzednie bigosem zabila hahaha :-D mnie żarty takie nie bawia ale to ze tepe krowy sie nabierają

Gość gość
Ja tez jak i moje znajome wkładałyśmy do plecaków naszych pociech dyktafony i udało mi sie zarejestrować 25 minutowe wrzeszczenie młodej przedszkolanki którą podałam do sądu i zapłaciła mi wysokie odszkodowanie za dziecko moje,więc wnioskowałam dalej i ma zakaz pełnienia zawodu pedagoga hehehe:-) Walczcie nie podawajcie się ponieważ naprawdę to się opłaci ja kupiłam córce mieszkanie która jest dopiero w przedszkolu ;-)

Gość gość
Zaklejała dzieciom usta taśmą klejącą, groziła i wyzywała. Nauczycielka, po nagłośnieniu sprawy, została zawieszona. Nic w tym dziwnego.Ja mojemu małemu synkowi również zaklejam usta jak mnie denerwuje.Nauczycielka postąpiła słusznie.Ostatnio jak mąż przyszedł z pracy to też się denerwował, bo nasz mały Analek ganiał po całym domu.Przywiązaliśmy go do stołu i był spokój i cisza.Rodzice też mają prawo do odpoczynku. Miał.Niestety mój pierwszy synek tak jak Wam kiedyś pisałam miał wypadek.Spadł na niego garnek z bigosem kiedy gotowałam obiad dla męża.Na szczęście mój mąż jest zaradnym mężczyzną i szybko zrobił mi drugie dziecko.Alanka własnie. No niewierze co to domowe Auschwich do c***a?! tez mam dzieci 5lat chlopiec i drugi chlopiec 21miesiecy te biegaja i krzycza ale to sa dzieci tylko i maja prawo sie bawic i krzyczec i skakac Hahaha

Gość gość
Bo ta szmata nie powinna miec pracy hehehe

Gość gość
Wam tez nie zazdrodzcze co robicie oprocz siedzenia na necie...

Gość gość
Jak mozna wiazac dzieci lub kleic tasmą k***a??? Skoro masz tak je traktowac to po huj ci dzieci ?? Dziecko potrzebuje uwagi a nie klejenia tasma bo jest ciekawy zycia.Patalogia

Gość gość
Koniec gotowania drogie Matki ! Od garów do hejtowania na FB przystap Haha.TVN24 jest jak zegarek.Godzina 10:00 wybija i temat o udręczonych dzieciach musi być Kocham prowokację i ludzi co sie nabierają. Dziewczyny macie racje tez mam ubaw. Jestem matka ale nie taka aby na prowo odpisywac :-D szkoda dzieci .Nauczycielka to szmata. A bozena to chora ale najgorsze ze matki niektóre naprawdę sie nabierają :-D

Gość gość
Mam nadzieje,ze zostanie zwieszona do konca zycia

Gość gość
Ta kobieta to psychol bezdzietny

Gość gość
Nie ma faceta kobieta i się znęca to jest przykre

Gość gość
Weszlam i nie wierze ze tyle osób się nabrało i wzięło to na serio i karmilo trolla. Ja wiem ze tu prowokacje i lykacie wszystko , że ktoś wypił wode w ciąży z kranu i jedzie do szpitala ok denne prowokacjei lykacie. Ale tu na kilmoter widać prowo. Choćby dziecko zabite bigosem anal. Choćby mąż ja bijacy itp widac prowo a matki uwierzylyi komentują na 200 kom. Wam dzieci rozumy odebraly tak jak i pani bozenie. Wspolczuje

Gość gość
Nie wyobrażam sobie by moje 5 letnie dziecko mi o takiej nauczycielce nie powiedziało.Jaki trzeba mieć ograniczony kontakt naprawdę współczuje

Gość gość
Ale się nabrały

Gość gość
Mam nadzieje ze ja zwolnią

Gość gość
Powinna do końca życia dostać zakaz wykonywania zawodu !!

Gość gość
Ale p***a blee

Gość gość
Mój mąż Romek też ma często napady zazdrości.Okłada mnie wtedy metalowym prętem.Mam jednak na to metodę.Gotuję mu codziennie bigos i jego ulubioną zupę pomidorową.Przychodzi z pracy i je sobie spokojnie.Bardzo nam w naszym pożyciu pomógł Profesor Marek Jan Nowak.Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Matki Dlaczego lykacie jej prowo? Takie tepe wy?

Gość gość
Bardzo dziękuję Pani Bożeno, za uznanie moich metod.Ostatnio rozmawialiśmy o Państwa przypadku na seminarium w naszej uczelni i uznałem, że jest Pani wspaniałym przypadkiem szacownej matki, polki i posiada Pani wszystkie cnoty,które powinna mieć kobieta.Nawet wychowanie Analka jest wzorcowe.Pozdrawiam. Najfajniejsze jak one sie wkrecaja i wierzą w to co Bożena pisze. A potem ludzie się śmieją i nie chcą dzieci faceci jak dzieci zabierają mózgi matkom.

Gość gość
Hehe

A jak można pozwolić by facet bil to jest śmiech na sali nie macie godności ....

Gość gość
Jak może mężczyzna podnieść głos w domu,czy wyjść na piwo sam z kolegami to chore,widocznie nie kocha zon swoich niestety współczuje wam kobiety