Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie maja o mnie zla opinie

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem dziewczyna,ktora laduje sie wszytskim do lozka, ale lubie sie bardzo calowac. Jestem sama,wiec czesto szukam okazji do takiej bliskosci. Nigdy nie uwazalam ze pocalunek jest czyms zlym... Na jednej z imprez wypilam za duzo alkoholu. pierwszy raz stracilam film i dopiero na drugi dzien dowiadywalam sie co tam robilam. ponoc calowalam sie z dwoma chlopakami,obmacywaliasmy sie nawzajem,ciagle bylam w centrum zainteresowania,kokietowalam wszystkich chlopakow i gadalam rozne glupoty. Jest mi ogromnie za to wszystko wstyd. strasznie bym chciala to wszytsko naprawic, ale w niektorych sytuacjach chyba jest za późno. Niektorzy wrzucvili mnie do jednego wora z kobietami lekkich obyczajow. niektorzy napisali ze sie mna brzydza... Ciagle lapie doly z tego powodu i jest to przyczyna mojego ciaglego placzu.. powtarzam sobie ze ludzie zapomna,ale mija juz kilka tygodni a sprawa sie ciagle za mna ciagnie.. Sama juz nie wiem co mam robic... jedynym rozwiazaniem chyba jest pozwolenie sie im ukrzyzowac...

Gość gość
3/10

Gość gość
?

Gość gość
no wes przestan dziewczyno! nic sie takiego nie stalo..olej opinie ludzi..przeciez sie nie bzykałas z nikim tylko calowalas! 80%kobiet ma takie doswiadczenia po pijaku za soba..to nic zlego..fakt troche przegielaś z tym alkoholem ale kurcze wszyscy popelniamy bledy..fajna dziewczyna jestes..a sam fakt ze tego zalujesz swiadczy ze nie jestes taka za jaka cie uwazaja niby..to oni sa glupi..jestes mloda masz prawo do bledow..nie musisz byc idealem..ale nawet jakbys byla to wierz mi znalazl by sie ktos kto by sie do czegos w tobie przyczepil. a oni mowia tak o tobie bo widza ze ty sie tym przejmujesz..smiej sie z tego..niech widza ze masz ich zdanie w d***e..mialas ochote to sie calowalas i co? zal im d**e sciska ze nie z nimi?ze nie maja odwagi by życ jak ty? tak, dokladnie. a wierz mi ze kazdy z tych osob nie jest swieta..polowa z nich ma takie fantazje tylko tego nie zrobíą bo sa tchorze i sie boją opini innych ty sie nie boj! badz orginalna. podchodz do tego z usmiechem..bo naprawde w tym co sie stalo nie ma nic strasznego. ludzie na imprezach gorsze rzeczy robia i to czesto na trzezwo..zdradzaja sie itp ty nikogo nie zdradzalas..tylka nikomu nie dalas a pieszczoty i calowanie w mlodosci nie jest niczym nadzwyczajnym :-) glowa do gory laska! buziaki :-*