Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczepionki

Polecane posty

Gość gość

Jaką macie opinie na temat szczepień?Ja ostatnio przeglądałem artykuły związane z tym tematem i znalazłem ten artykuł http://humomundo.pl/2015/03/szczepionki-pomagaja-czy-szkodza/ bardzo mnie przeraziły opisy tych powikłań ,czy uważacie ,że można być zdrowym bez szczepień.Ja uważam ,że autor dobrze dokładnie wyjaśnił jakie zagrożenia niosą szczepienia.Polecam tą stronę ,nazywa się HUMOMUNDO.pl i można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.

Gość gość
na co? na grype? czy na dzume?

Gość gość
Ja nie szczepie ,przynajmniej nie teraz

Gość gość
Ogólnie na wszystko

Gość gość
szczepionki powodują zespół aspergera, autyzm

Gość gość
Stosujecie jakieś zamienniki ,no w sensie np jecie czosnek czy uzupełniacie się suplementami witaminowymi?

Gość gość
Piertole rtęć i inne syfy ale nie wstrzykne swojemu dziecku obcego DNA!

Gość wiktoria741
Ja nie wiem co za problem ludzie mają z tymi szczepionkami. Kiedyś ktoś wymyślił, że szczepionki powodują autyzm - ten mit już dawno obalono a ludzie dalej się nakręcają. Czasami zastanawiam się czy mamy XXI wiek czy może XIX. Ja szczepię siebie i dzieci, nie mam z tym problemów i wiem, że dzięki temu nie grożą nam choroby takie jak odra, gruźlica czy inne paskudztwo. W najbliższym czasie wybieram sie na szczepienie do http://www.prof-med.pl/szczepienia.html a dzieci chcę wysłać na szczepienie przeciwko pneumokokom. Zdrowie jest najważniejsze i nie można go bagatelizować.