Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien Kobiet, czy wasi mili pamietaja czy sa obojetni?

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 40 lat i jestesmy malzenstwem od 9 lat. Maz nie uwaza dnia kobiet bo uwaza ze to komunistyczne swieto (choc za kawalerki celebrowal ten dzien na roznych imprezach). Mnie natomiast zaczyna brakowac jednak tego dnia. Jako matka, zona, kobieta uwazam, ze powinnam sobie to swieto jakos uczcic. Zaluje, ze nie poszlam do kina wczoraj albo wogole ze nie wyparowalam z domu na calyy dzien! Chcialabym jakos dac nauczke mezowi, ze to moj dzien i niech zacznie go respektowac.

Gość gość
niesamowite

Gość gość
Moj maz pamieta ale nie celebruje jakos specjalnie , dostalam wielki bukiet tulipanow z ktorego zreszta bardzo sie cieszylam My staramy sie spedzaj specjalnie jedenweekend w miesiacu O moich urodzinach tez nie zapomina bo mam dzien po nim :)

Gość gość
Aaaa dodam ze jestesmy 12 lat po slubie

Gość gość
ja też pogardzam tym pseudoświętem i nie daję żadnej kobiecie kwiatów tego dnia urodziny i inne normalne święta albo bez okazji ale nie ten czerwony syf

Gość gość
Dzień kobiet, dzień kobiet, niech każdy się dowie, że dzisiaj święto dziewczynek, róże i bratki dla siostry i matki, bo dzisiaj święto dziewczynek lalalala... Tak ta piosenka jakoś leciała. A tak naprawdę święto Purim.

Gość gość
Jest to swieto miedzynarodowe obchodzone tez w krajach ktore czerwone nigdy nie byly , a to wymowka z czerwonym swietem to tylko leniwi i beznadziejni jak zwykle polscy mezczyzni dla swojej wygody wymyslili