Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tori23

Chamski kolega mojego (prawie) chłopaka...

Polecane posty

Spotykam się z pewnym chłopakiem od kilku miesiecy.. Jeszcze do końca nie jesteśmy parą ale wszystko zmierza w dobrym kierunku.. . nie dawno dowiedziałam się o trochę dla mnie bolesnej sytuacji , jego znajomy ze szkoły z którym jest tylko na ``cześć`` podobno mnie gdzieś z nim widział i stwierdził o mnie same paskudne rzeczy coś typu ``ona jest brzydka , nie podoba mi się , stać cie na coś lepszego..`` gdy mi o tym powiedział , bo ( sama prosiłam ) to naprawdę mocno zabolało... Jak można być takim chamem... Przynajmniej skoro tak o mnie myślał ten kolega to mógł to sobie dla siebie zostawić.. Nie wiem co mam teraz myśleć , aż boje się przychodzić tam do szkoły... : // A Wy co o tym myślicie? Co mam zrobić? Proszę o porady : /

Gość gość
Chyba sama w lustrze widzisz, czy jesteś brzydka, przeciętna czy ładna. Co masz zrobić? Nic.

Gość gość
Dlaczego uwazasz, ze on jest chamski? Skoro to jego kolega, to zapytal go o zdanie, a ten wyrazil tylko swoja opinie. Zyjemy w wolnym kraju, kazdy ma prawo wyrazac swoje poglady. Wyglada na to, ze masz duzo kompleksow, a z tym chlopakiem bardzo chcialabys byc para, ale to nie zalezy od Ciebie, to On decyduje, prawda? I boisz sie, ze ktos mu otworzyl oczy i on jednak z Ciebie zrezygnuje? Znajdz takiego, ktoremu sie spodobasz i nie bedzie sie wahal kilka miesiecy i nadal nie bedac pewnym, pytal o zdanie na Twoj temat kolegow. Chyba, ze juz za pozno, bo sie zakochalas? Przemysl to, powodzenia.