Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana86

Dziwny gość z pracy!

Polecane posty

Gość zszokowana86

Od pół roku znam w nowej pracy pewnego faceta. Od początku wciąż na mnie spoglądał, uśmiechał itd. Dał swój numer mojej koleżance w pracy aby mi przekazała. No i zaczęło się. Zaczęliśmy pisac, flirtowac na całego gdyż on tez mi się spodobał. Spotkaliśmy się 3 razy i na tym koniec, bo on zaczął się dziwnie zachowywać. ..umawialiśmy sie, on w ostatniej chwili odwoływał, że niby coś mu wypadło. ..olalam go. Rozmawiamy dalej ale tylko jako znajomi nic więcej. Rzecz w tym, że on ciągle się na mnie gapi, robi podteksty. Jego kolega powiedział mi tez co z nami pracuje, ze donosi mu wszystko o mnie od początku naszej znajomości. ..i nie może powiedzieć dlaczego bo to tajemnica. Tamten zapytany przeze mnie o to wykręcił się od odpowiedzi. ..czuje się dziwnie jakim prawem on tak sie zachowuje wobec mnie. Facet ma 29 lat tak jak ja.Rozumiecie coś z tego?

Gość gość
Kup sobie gaz dla ochrony bo ten gość jest nienormalny.

Gość gość
W pracy gdy myśli ze nie widzę ciągle śledzi każdy mój ruch. Gdy spojrzę na niego udaje obojętność ze mnie nie widzi. Ale po jaką cholerę każe koledze donosic na mnie co robię skoro dam mnie najpierw olal:/

Gość gość
Nie rozmawiaj z czubkiem, nie patrz się na niego, ignoruj go jakby go nie było. Wtedy on sam zapomni co od ciebie chciał. Obrona stara jak świat i do tego skuteczna.

Gość Cynicfm
.

Gość gość
Próbowałam, ale on wtedy szukał kontaktu ze mną przychodził do mnie pytał co u mnie itp. I zawsze jakoś się kończyło rozmowa, smsami:/ myślałam juz o zwolnieniu z pracy bo ten gość ryje mi psychike.

Gość gość
Powiedział też ze go bardzo pociągam i mu się podobam, że lubi sobie wyobrażać ze uprawia ze mną sex i chciał Moje nagie zdjęcia bo będzie sobie robił przy nich dobrze:/

Gość zszokowana86
Czy to nie podchodzi lekko pod psychopate? :/

Rozmawiałaś na ten temat z pracodawcą? Myślę, że czas najwyższy na ten krok. Jeżeli czujesz się zagrożona ze strony jakiegoś pracownika to śmiało idź z tym do pracodawcy/przełożonego. Lepiej z tym nie czekać.

Gość zszokowana86
Nie bo boje się żeby się nie chciał mscic:/ szukam innej pracy bo czuję że muszę stamtąd zniknąć bo kto wie jak to się może skończyć.

Gość gość
Oczywiście, szukaj innej pracy i daj gościowi wygrać i pozwól przemilczeć fakt, żeby facet kolejną napastowal. Gościu Ma coś z głową, to pewne ale ty przed odejściem z pracy powinnaś powiedzieć szefostwu dlaczego odchodzisz, żeby ktoś zrobił ze swirem porządek. A nie chowasz kite i uciekasz, standardowe zachowanie idiotki ofiary losu.

Gość zszokowana86
Nie chowam kity. On podchodzi pod inną firmę a mój pracodawca nie ma nic do niego dlatego nie bardzo mam jak i co zgłaszać bo nic mi nie zrobił przecież. A mam coś na oku wiec po co mam się tam męczyć. Mi bardziej chodzi o to po co on to robi ale pewnie tego się nigdy nie dowiem.