Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz obrazany przez mojego ojca

Polecane posty

Gość gość

Hej, co byście zrobili gdyby wasz własny ojciec obrażał waszego męża,przy okazji spotkać rodzinnych,np mówiąc do niego wprost w rozmowie,jesteś hujem,kretynem...nie zapraszać więcej ojca,tłumaczyć go przed mężem,że nierozumny?...

Gość gość
jaki jest powód obrazania ?

Gość gość
Przecież to nienormalne. Gdyby mój ojciec odzywał się tak do osoby dla mnie ważnej, to przestałabym utrzymywać z nim kontakt dopóki się nie zmieni. To szczyt buractwa i chamstwa.

Gość gość
ja takiego ojca wyprosilabym z domu i nie jezdzila w zadne ale to w zadne odwiedziny. jeszcze moglabym zrozumiec sprzeczki ale nazywanie ziecia chujem jest ponizej krytyki

Gość gość
Dokładnie... Nie musi twojego faceta lubić ale powinien go szanować.

Gość gość
Zaprosilam rodziców na obiad rodzinny i ojciec kiedy się rozkrecil to tak zwyzywal męża ( części obelg nie Zacytowałem),mój mąż nie przejął się tym,jakoś sobie to zachowanie wytłumaczył.ojciec nie lubi męża i nie szanuje go,bo mieszka w jego mieszkaniu,i nie żyje tak jak ojciec by chciał.czy teraz uważacie że ojciec ma " powód"?

Gość gość
uważamy, że ojciec nie ma powodu. ale skoro ci tak pasuje to twoja sprawa.

Gość gość
kolejna obrazona na ojca. siedzi komus na glowie w jego mieszkaniu i sie obraza. nie obrazaj sie, tylko jak dorosli ludzie tylki w gore i wynocha na swoje. ojciec ma racje, bo pewnie juz nerwowo nie moze wytrzymac takiego typa. Twoj maz postepuje wg powiedzenia ,,pluj swini w oczy a ona mowi ze deszcz pada,, zeby mialtroche honoru i ambicji, to juz dawno by zalatwil wam mieszkanie.

Gość gość
Znam tylko jeden przypadek, kiedy ojciec obraził męża swojej córki i wydało mi się to uzasadnione lub że można to wytlumaczyć nerwami. Córka została podbita przez swojego męża i dodatkowo była w ciąży. Ojciec nie wytrzymał i chyba każdy domyśla się jak to się skończyło. W przypadku autorki, ojciec ma obowiązek szanowania męża córki. Może zwrócic uwagę, że coś mu się nie podoba np. w eksploatacji mieszkania, jeżeli wcześniej były ustanowione jakieś zasady. Dziwie się autorce, że dopytuje czy ojciec miał prawo tak się zachować. To Twój mąż jak można pozwolić, żeby Go wyzywano. Każdemu należy się szacunek. A ojciec pewnie pan i władca całego świata. Chyba najgorsze zachowanie jest jednak właścicielki względem męża i bardzo przykre.