Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ urody u kobiet podobają się najbardziej jaki typ urody byście chciały ?

Polecane posty

Gość gość

Azjatycki typ urody charakteryzuje: cera - oliwkowa lub śniada, włosy - bardzo ciemne lub czarne, oczy - brązowe, zielone (nie muszą być skośne, chodzi o koloryt urody kojarzony z tymi regionami świata). Europejski typ urody - "Królewna Śnieżka" charakteryzuje: cera -  bardzo jasna, porcelanowa, blada, niekiedy pokryta brunatnymi piegami, czasami lekko zaróżowiona, włosy - bardzo ciemne, oczy - brązowe, zielone, niebieskie lub bardzo błękitne.  Środkowoeuropejski typ (niebieskie oczy) urody charakteryzuje: cera - blada, włosy -  szarobrązowe, ciemny blond, zaliczamy tutaj także szatynki, oczy - niebieskie, zielone, stalowe.  Celtycki typ urody charakteryzuje cera - jasna z ceglastymi piegami i złotawa, włosy - rude, rudy blond, kasztanowe, zaliczamy tutaj także szatynki farbowane na ostry rudy, kasztanowy i rudy blond, oczy - wszystkie kolory Nordycki typ urody charakteryzuje: cera - bardzo jasna, włosy - jasny, platynowy i szaro-beżowy blond, oczy - jasno- i szaroniebieskie. Środkowoeuropejski typ (brązowe oczy) urody charakteryzuje: cera - jasna (opala się na czerwono), włosy - brązowe, popielato-brązowe, szatynki (trudny do określenia kolor), ciemny blond, oczy -  brązowe, piwne, szaroniebieskie, szarozielone, stalowe.  Południowy typ urody charakteryzuje: cera - orzechowa lub bardzo ciemna skóra, włosy - ciemny blond, ciemnobrązowe, czarne, zaliczamy tutaj także szatynki, oczy - brązowe, piwne, czasami zielone.  Słowiański typ urody charakteryzuje: cera - kremowa, włosy - blond o złotawym odcieniu, oczy - piwne, niebieskie, czasem zielone.

Gość gość
to tak nie działa. Mi się wydawało zawsze że podobają mi się śniadzi bruneci, a podoba mi się np. James Dean, tzn kręci mnie w nim coś :). Mój facet też coś z niego ma. Atrakcyjność faceta to skomplikowana sprawa :)

Gość gość
Ja nordycki, blondynka jasna cera piegi włosy blond. Nie narzekam

Gość gość
Mam środkowoeuropejską urodę i taka mi odpowiada. Lubię moją jasną cerę i złotawe włosy.

Gość gość
Azjatycki. Też nie narzekam, lubię swój typ urody. Mogłabym mieć tylko odrobinę większe usta.

Gość gość
Ja też srodkowoeuropejski.

Gość gość
Ja jestem typ środkowoeuropejski, ale chciałabym być rudą laską z alabastrową cerą. Coś jak śliczna i świetna aktorka co teraz w Oculusie gra Karen Gillan. Zupełnie jak Julianne Moore lub Dana Scully!

mi zawsze najbardziej podobały się blondynki, długie blond włosy, jasna cera, lekki makijaż (ale lekki a nie 5kg pudru :P)