Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaDumTss

"To Nie Książka". słyszeliście o tym? Co sądzicie?

Polecane posty

Gość BaDumTss

"To Nie Książka" jest podobno kontynuacją hitu "Zniszcz Ten Dziennik" Keri Smith. Ma sporo więcej ciekawych zadań tj. można zaprojektować własną planetę, skorzystać z maszyny do zmiany nastroju oraz wymyślić swoje alter ego. Stworzyć ruchomą rzeźbę oraz rozwiązać zagadkę zaginionej strony. Zapowiada się naprawdę ciekawie! Co sądzicie? Widzieliście? Ktoś ma?

Gość gośćula
nic nie wiem na ten temat ,poproszę jakiś link

Gość MartiMara
Słyszałam, ze podobno całkiem ciekawa. Ponoć jest inna niz dziennik i bardziej kreatywna. Ale nie kupiłam jej jeszcze, wciąz się zastanawiam czy warto, choć jest jednak spora szansa, ze niedługo odwiedzę Empik ;)

Gość reniferczyta blogspot com
Autorką jest Keri Smith, autorka "Zniszcz ten dziennik". Trochę nietypowa lektura, bo ostateczny efekty/wygląd książki zależy od czytelnika. "To nie Książka" składa się z różnych zadań, czasami trochę dziwnych lub szalonych, to prowokacja do zabawy i działania. Pewnie nie każdemu się taka propozycja spodoba.

Gość dominika111
Ja mam zarówno Zniszcz Ten Dziennik, jak i To Nie Książkę i powiem tak: obie są bardzo fajną odskocznią od szarej rzeczywistości, można naprawdę rozruszać wyobraźnię ;) Sama nie wiem, która "książka" jest lepsza - różnią się zadaniami i pomysłami, więc najlepiej przejrzeć obie i sprawdzić, która lepiej do nas przemawia

Gość BaDumTsss
"reniferczyta blogspot com" - Dzięki za informacje! a Ty masz? "dominika111" - dobrze wiedzieć! :) Zniszcz Ten Dziennik mam i fajnie się przy uzupełnianiu stron bawię, więc pewnie przy TNK będzie jeszcze weselej! :)

Gość Juluchna1234
Mam TNK od niedawna i bardziej podoba mi się niz "Zniszcz Ten Dziennik". Wydaje mi się, ze zadania są duzo bardziej kreatywne niz w dzienniku. Poza tym mozna z niej wycinać wąsy, fajne buźki i okulary i wykorzystać je nawet gdzieś indziej. :D

Gość Mikejka
Słyszeliśmy i mamy. Jest spoko. Ciekawsza niz "Zniszcz Ten Dziennik".

Gość jarząbekk
Mam To Nie Książkę i Zniszcz Ten Dziennik - moim zdaniem obie równie fajne, pobudzające wyobraźnię i sprawiające mnóstwo frajdy. Dlatego najlepiej mieć dwie książki :D

Gość gość
To Nie Książka jest super, podobnie jak Zniszcz Ten Dziennik, chociaż Nie-Książka podoba mi się chyba ciut bardziej. Taka twórcza zabawa to świetna odskocznia od codzienności i sposób na rozruszanie szarych komórek. trzeba spróbować, żeby zrozumieć :)