Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja zazdroszczę blogerkom bo mają idealne życie

Polecane posty

Gość gość

Nie muszą pracować 8h dziennie, ciągle gdzieś wyjeżdżają, mają idealnych facetów, żyć nie umierać. Aż mi przykro jak oglądam takie blogi lifestylowe :( Zagraniczne to już w ogóle niebo, ale nawet jak patrze na nasze polskie dziewczyny, no to zazdroszczę. Powiecie - to załóż bloga. No bloga może mieć każdy, ale pieniądze na start, żeby pokazywać ciekawe miejsca i akcesoria to już nie ma każda. To nawet nie chodzi o zawiść, tylko no tak po prostu zazdroszczę, że ja takiego sukcesu nie odniosłam, prywatnie i zawodowo.

Gość gość
ta subkultura już się chyli ku zmierzchowi, ile można oglądać ten ich ekshibicjonistyczny lifestyle?

Gość gość
a już na to epatowanie bogactwem Kasi Tusk niedobrze się robi. Dzięki tatusiowi laska się obija, a nawet porządnego tekstu napisać nie umie

Gość gość
Ja na bloga tuskowej nawet nie wchodze, po prostu jej nie lubie. No i ten blog taki cukierkowy (kiedys bylam zeby sie zorientowac), te melancholijne zdjecia, jak to niby ksiazke czyta. Ble... Ale chodzilo mi o dziewczyny w stylu karolina baszak, karina patulska, fashionelka, paulina jagodzinska - wszystkie maja super zycie i w ogole. Chyba jeszcze bardziej zazdroszcze , ze znalazly super facetow . One nie musza sie martwic o jutro. Ja po prostu pracuje w korporacji na zwyklym stanowisku i dlatego tak gadam ;)

Gość gość
Każdy ma jakies problemy, zobacz ile hejtu jest na nich chociażby na kafeterii . Na pewno nie codziennie chodzą do knajp, nagrywają te vlogi jak gdzies wychodzą . A te gadżety to dostają. Taka szusz kiedyś pokazywała kosmetyki za 10 zł .