Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszkaaaaaaaa

klasa i szyk

Polecane posty

Gość szyszkaaaaaaaa

byłam wczoraj w szoku, szef mnie wysłał, bo sam nie wyrobił czasowo, do prawniczki, która zajmuje się sprawami firmy. Miałam jej zanieść dokumenty i pieniądze. Wchodzę do jej biura, a tam niunia około 30. Szpile, skórzana sukienka do kolana, jakiś żakiet, włosy rozpuszczone i rajstopy ze wzorem. Ostry wygląd, jakoś tak mi nie wyglądała na prawniczkę. Nie wiem, wydaje mi sie, ze prawnik powinien się ubierać w spokojny sposób. Aha i nie miała w ogóle makijazu, to dla mnie szok, bo elegancka kobieta musi sie malowac A wg was jak sie powinna nosić prawniczka? albo jak sie ubieraja prawnicy, ktorych znacie?>

Gość gość
z tego co napisałas to nie widze nic złego w jej ubraniu A co ma założyc spodnice do kostek? jak wszystko było dobrane, dobrej jakosci to nie widze problemu A ty jak sie ubierasz co ?

Gość gość
Myślę, że jak jest dobrym prawnikiem to może nosić co chce.

Gość gość
nawet jak by była złym to tez ma prawo nosić co chce :P a jakie kolory tego ubrania były? dużo bizuterii moze miala ? kolor wlosów, oczu ? gruba chuda? bo z tego opisu to w sumie nic nie wynika

Gość oszkaa
Coz w tym dziwnego, tez tak sie tak ubieram do pracy.

Gość szyszkaaaaaaaa
czarny kolor ubrania, bizuterii nie miala, tylko duzy zegarek srebrny. nawet obraczki nie miala .... Wlosy kasztanowe, pewnie farbowane, bo lśniące. Oczy czarne. Szczupla raczej, wzrost taki pod 170. Ja mam 165 i byla ode mnie troche wyzsza. Jak dla mnie sukienka skórzana i szpilki to ubranie dla jakiejś panienki lekkich obyczajow, a nie dla powaznej osoby.

Gość gość
Dobra, dobra, jest na tyle poważna żeby być prawnikiem, dziewczynko od kawy

Gość szyszkaaaaaaaa
to jak ja sie ubieram to nie ma znaczenia dla sprawy, nie o mnie mowa Sama jestes dziewczyna od kawy ! Widac gusta i guściki są. Dla mnie ubieranie się w szpilki, skórzane rzeczy to patologia, dobra dla prostytutek i tyle. Ale juz jasne wszystko dlaczego tak sie szefuńcio stroi jak do niej idzie, zawsze sie odstawia i ach pani I to pani I tamto Och ach jaka madra i w ogole Ostatnio nam powiedzial ,ze sie musial przez nas wstydzic przed pania prawnik, bo nie wyslalismy jakiegos przelewu w terminie, Debil

Gość gość
Nie no, skorzana sukienka i szpile do pracy to lekka przesada :-o

Gość gość
Widzisz...bo to jest PANI prawnik i pani prawnik może nosić co chce. Było iść na prawo, nie plułabyś teraz jadem

Gość szyszkaaaaaaaa
bo co? bo prawnik to niby lepsza niz ja?

Gość gość
ludzie od kiedy szpilki czarne i czarna skórzana sukienka z żakietem to coś niestosownego ?! i jeszcze teksty, że dla panienek lekkich obyczajów Dla mnie po opisie widzę w wyboraźni elegancką kobiete w szpilkach, sukienke do kolan i zakiecie. Brzmi nawet nieco seksownie, wg mnie na plus takie ubranie, A nie jakis starodmodny babciny zakiet i spodnica do polowy łydki

Gość gość
Właściwie każdy kto nie jest pretensjonalny jest lepszy od ciebie. To cecha ludzi zakompleksionych, że dopieprzają się do wszystkiego

Gość gość psycholog
To Ty jestes ta prawniczka zgadza sie? Chcesz wybadac jak odbiera Cie otoczenie?

Gość gość
wg mnie to jesli ktos nie chodzi goły i nie jest przesadnie wymalowany to ok A co do gustu to kazdy ma swoj i zawsze cos komus nie bedzie pasowalo I tyle

Gość gość
Kiedyś była podobna historia. O pani prawnik w kabaretkach. Okazała się prowokacją samej prawniczki (podobno).