Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nowy sposób na faceta BIALA MAGIA rzuciłam łatwy urok

Polecane posty

Gość gość

bez zadnych dziwactw typu zjedz ochrzczone jajko, wbij igłe itp. 1. bierzesz 3 liscie z drzewa najbliższego jego domu lub miejsca gdzie go widziałaś 2. robisz outarz - kartka z jego imieniem ale to musi być jego imie nie może być zdjecie bo imie ma swoją wibrację, a kartka nie może być w kratkę tylko gładka i napisane ołówkiem! nie długopisem lub piórem 3. 3 świeczki , dowolne stawiasz w linii prostej , jak gwiazdy Oriona, 3 liście rozkładasz na kartce pionowo 4. czekasz do wieczora aż będą gwiazdy, patrzysz na Oriona świeczki się palą skropl palec perfumami i dotknij każdego listka potem nadpal z 3 stron kartkę z jego imieniem a jak świeczki się skończą ( o północy je wyłacz) to polej stearyną każdy z 3 listków po kropelce tam gdzie dtonaelas perfumą zaraz dopiszę resztę

Gość gość
5. świeczki zdmuchując myślisz o swoim wybranku 6. nazajutrz po obudzeniu 1 listek chowasz przy sercu , 2 listki wynosisz, jeden wieszasz na drzewie z którego zerwałaś go koniecznie mocno przywieś np. na klej albo nitką musi być przywiązany do drzewa by nawet burza go nie strąciła 7 . upewnij się na tym drzewie czy ktoras inna nie zauroczyła go w tym celu obwiąż najniższą gałązke bialą nicią dwa razy i zawiąż 3 supły powtarzając imię ukochanego i mówiąc 3 razy mój 8 . ostatni listek rzucasz w miejscu gdzie on go znajdzie i to tyle mi to pomogło już po 2 tygodniach spotkał mnie i zaprosił na spacer!

Gość gość
Co za bzdury.

Gość Smerffetka77
Naprawdę jesteś pogięta! By u islamistów zamawiać takie rzeczy. Druga rzecz widzę że robią uroki dla gejów, to jakieś chore totalnie

Gość gość
"outarz" hahaha:D Nie mam pytań