Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

internetowe kantory

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie czy takie internetowe kantory są bezpieczne??

Gość gość
jak myslicie czy zeby kogos przekupic trzeba mu dac 1 zl. 100 zl, 1000 zl, 10 000 zl, 100 000 zl czy dopiero od miliona w gore jest to przekupstwo?

Gość gość
korzystałem kilka razy w Lidera Walut . zawsze było wszystko ok, żadnych nieścisłości, zadnych pomyłek, szybki kontakt z ich strony jak się ma jakiekolwiek pytania. więc wydaje się to ok, innych nie znam więc ciężko mi cokolwiek więcej powiedziec

Gość MagdaM87
A ja z www.kantor77.pl i nic na tym nie straciłam :D ten kantor powstał z myślą o wszystkich, którzy poszukują korzystnych i bezpiecznych sposobów na wymianę waluty bez wychodzenia z domu. Fajne jest też to że wspierają system edukacji: https://www.kantor77.pl/index.php?Page=SocialResponsibility i nie tylko ;)

Gość gość
Ja nie korzystam z kantorów, które mają własne systemy... Jakoś nie do końca im ufam. Korzystam z http://kantormeritum.pl/ - wcześniej korzystałem normalnie, idąc do stacjonarnego kantoru, a teraz wszystko załatwiam przez telefon/mail.

Gość gość
a ja polecam porównywarki kantorów (ja szukam przez kurencję) i ergokantor - bezpieczny system. żaden kanor nie pozwoli sobie na jakis problem z bezpieczeństwo, bo za bardzo zależy mu na klientach. a zresta - giodo i inne instytucje od razu sie za nich zabiora.

Gość gość
Kantory internetowe są bezpieczne, ale trzeba wiedzieć jak z nich korzystać: www.kantoryinternetowe.com

Gość eliminantka
Witam :) Ja zawsze bałam się korzystać z kantorów internetowych, jednak znajomy od zawsze wymienia w taki sposób waluty i jest zadowolony. Z tego co wiem, to poleca: https://ekantor.pl/ - kantor z interesującą ofertą, bardzo korzystna dla klienta. Konto można założyć za darmo i skorzystać z kalkulatora wymiany walut, aby wybrać najlepszą opcję.

Gość gość
U mnie od dłuższego czasu świetnie sprawdza się http://kantoralex.pl/ . To naprawdę dobry kantor.

Gość Beten
Czuję się bezpiecznie kupując walutę przez Amronet.pl, w ponadto przelewy są szybkie, nawet za granicę.

Gość lutkowskaanna
Mam trochę transakcji już za sobą realizowanych na platformie Gieldawalut.com, przy żadnej nie napotkałam absolutnie problemów czy opóźnień z transferem pieniędzy, a opłaca się zdecydowanie przewalutować w ten sposób pieniadze.

Gość gość
Kilka miesięcy temu zaczęłam korzystać z Pluskantor.pl i na podstawie współpracy z tym e-kantorem sądzę, że są bezpieczne. Nie wiem czy wszystkie ale ten na pewno.

Gość wiktoria makuszyn
My z mężem korzystam z platformy Amronet.pl, tutaj są zachowane środki bezpieczeństwa. Klient ma swój rachunek, uwierzytelnia transakcje kodem SMS który przysyłają na osobisty tel. komórkowy. Szyfrowane łącze to oczywiście standard.

Gość amjazona
Wymiana waluty bez gotówki to normalna i potrzeba usługa. Mnie korzystanie z Pluskantor.pl w ogóle nie stresuje w przeciwieństwie do dawnych przewalutowań na mieście. Ciągle w pośpiechu i mało kiedy wycena była rozsądna. A teraz...24 godziny na dobę mogę skorzystać kiedy chcę, nie zamkną mi kantoru:) Spread niski tak, że aż byłam zdziwiona jak zaczynałam współpracę z Puskantorem.

Gość Ciekawa333
A czemu mają być niebezpieczne? Przecież wiadomo, że w takich serwisach ludzie obracają swoimi pieniędzmi, więc podstawą takich stron jest bezpieczeństwo. Cinkciarz np. ma szyfrowane strony. Z resztą ostatnio przekształcił się w portal finansowy, dodał różnego rodzaju opcje jak np. https://cinkciarz.pl/forex i jego priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa klientom.

Gość gość
Każdy taki kantor powinien dysponować szyfrowanym łączem, to oczywiste inaczej z góry odpada, żeby nawet nie wiadomo jak korzystne kursy oferował. No i jak zauważyłam chyba wszystkie e-kantory o to dbają, jak ja wymieniam w Amronet i przelewam pieniądze z kantoru, muszę również potwierdzić to tak samo jak przelew z banku- przez kod SMS. Nie widzę więc nic ryzykownego w internetowych przewalutowaniach, jedynie zalety.